![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
| ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() ![]() | yazın ki transfer dedikoduları kafasını iyice karıştırdı her an gidebileceğini düşünen adam nasıl oynayabilirki? birazda şans verilse de kullansa ama taktik gereği naparsın ![]()
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bu sene beklentilerin hep altında kaldı belkide gönderilmesi daha hayırlı olur beşiktas için | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bobo yu satarsak iyice gümleriz. Sene sonun da anca
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | bu adam turkiyenin en iyi golcusu ama nasil bu herifi klubede oturtmaya mahkum birakiyoruz hayretler icindeyim yildiz diyebilecegimiz tek oyuncumiz bobo ve sattigimiz zaman iyi para edecekte tek oyuncumuz bobo ama biz inatla adami klubeye koyuyoruz bide bekleneni veremedi bu sezon diyoruz oynadigi 6 macta 4 gol 2 asist yapti bu sezon daha ne yapacakti anlamadim denizli geldiginden beride zaten son 10 dakika oynuyor bobo futbolcularimizi bukadar cabuk satmayin kardesim
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() ![]() | bobo istikrarsiz bie oyuncu.dikkatimi cekti arkadasin biri tigana dönemindeki boboyu istiyoruz demis.sanirim bu herseyi acikliyor.demekki 3sezondur nerdeyse bobo birsey yapmiyor.takima kazandirdigi mac bir elin parmagini gecmez.arkadaslar boboyu satani bizde satariz demeyin.bobo iyi oyuncu degil.cok iyi oyuncu olsa brezilya milli takimina sadece hazirlik macinda kadroya bir kere cagirilmazdi.cok iyi oyuncu olsa simdiye avrupaya gitmisti bile.adam 1mac süper oynuyor,ama ondan sonra ara bulabilirsen.böyle bir oyuncu besiktasin eniyi oyuncusu olarak görülüyorsa vah benim besiktasimin haline.hani alexte iyi oyuncu degil,milli takimda oynamiyor avrupadan talibi yok,ama erif 4 5 senedir neler yapiyor.boboda onun yaptiginin ceyregini yapsaydi öper basima koyardim.ama neyse.ilerki günler besiktasimiz icin enhayirlisi olacaktir.eyer takim cok iyi giderse sorun yok demektir.kötü gider ve sampiyonluga bukadar erken havlu atarsada yine hayrimiza olacak,inanin ozaman allah gelse demiröreni kimse orda tutamaz.2secenekte iyi bence.acaba siz nediyonuz buna | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |