![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
narqiLe prensesi ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kaptan sensin dümen senin eLinde..kendine qeLmeLisin artık matias..ßu taraftar senden choq sey ßekLiore..
__________________ |YasinEzgiToygar..| *24.1o.2oo9 | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Artık gerekeni yap .... :@
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | forvette tek kisi olmamali 2 kisi ortasaha ve defanstanda ileriye yardim gelmeli,ileri uctanda geriye yardim edilmeli ve takim ileride pres yapmali ki bizim sahaya gelemesinler Delgadoya gelecek olursak onu cikartin takimdan kim top saklayacak kim pas atacak bunlarda dusunulmeli
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
karamel ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | ya sen patlıcan ya biz! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | patlamazsan biz patlicaz zaten delgado klasinin yarisi kadar oynasan rakip durmaz karsinda adam akilli bak kendine guclen oyle gel oyna artik fizik yok sende yoksa teknigine kim laf dicekki senin
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | hadi len ordan. kac kere duyduk senden
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |