![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
Arkadaslar Nobre yle anlasildi haberinden sonra Boboya karsi neden cephe aliniyor veya acimasizca elestiriliyor anlamadim. Ikiside bizim futbolcumuz Bobocu Nobreci olmak yok Besiktasli olmak var. Boboya lütfen haksizlik yapmayin. Futbolcu kötü gününde olur formsuz olur ama son oynanan Ankara macinda Bobonun yerine kimi koyarsaniz koyun zaten bisey yapamazdi. Tek forvet muhabbeti zaten hep elestiriliyor. Ankara macinda Bobo top alamayinca orta sahaya geldi, bi ara sag kanada gecti orta yapti icerde kimse yok. Ne istiyosunuz kendi yaptigi ortaya gidip bi de kafa mi vuracak?
__________________ bu lig icin fazla serefliyiz | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Bizde bunu demeye çalışıyoruz işte, Nobre tek forvet oynarken de aynı sorunlar yaşanıyordu, Nobre'yi yerden yere vuruyorlardı o zaman, kazma, kalas vs neler deniliyordu, bunlardan bi tanesinin Bobo'ya dendiğini görmedim...Hatta Nobre Bobo'dan daha iyi oynuyordu bence...Ayrımcılık yapıldığı çok açık, Bobo ne yaparsa yapsın kral durumunda, ama Nobre boş kaleye kaçırırsa yandı ki ne yandı, bide eziklerden gelme durumu var tabii, oraya da çekiyorlar durumu!..Bobo'ya haksızlık yapıldığını da düşünmüyorum ben, Bobo'ya Nobre'den daha çok güveniliyor bi kere, burası kesin, ama o da bu güveni maalesef boşa çıkartıyor, kendini toparlaması lazım bir an önce, sistemde de sorun olabilir belki ama Nobre gibi savaşmayı denesin en azından, onu da yapmıyorki Bobo...İyi bir Bobo'nun neler yapabileceğini gördük, biliyoruz, bizim de istediğimiz o Bobo, gereken desteğin de verildiğini düşünüyorum Bobo'ya, artık top onda, onun da bir şeyler yapma zamanı geldi artık, geçiyor bile hatta... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kendi yaptığı ortaya kafa vurmasını istemiyorum yakaladığı fırsatları cömertçe harcamasın istiyorum topa adam gibi vursun istiyorum istekli oynasın istiyorum | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Bobo bu takimin yildizi kimse agzini acamaz !! Holosko gol ustune gol kaciriyor ve cok kotu oynuyor ama agzini acan yok. Nobre-Bobo ikilisi en guzeli !!
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Bobo ? Yildiz ? tamam bizim forvetimiz ama besiktas'in yildizi degil | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2009 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Alıntı:
kardes tamam anladik da ya ne olursun su sinek mi bocek mi avtarindaki resimde ki o ne ya lutfen cek ![]()
__________________ Kosovali caki cilgin besiktasli | |||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
Eye For An Eye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 41 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ya ben gol kralı olacak adam istiyorum...gerçek golcü nerde duracağını bilen bi adam istiyorum...yeter artık beklediğimiz... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | |||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |