![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | arkadaşım iyi çok güzel söylüyorsunda asgari ücretin 440 ytl olduğu bir ortamda millet 70 lira verip bir forma satın almasını beklemek hayalciliktir... alabilecek olanlar ise zaten alıyor ve bu satış sadece inönü stadında bulunan bir tek mağazayla yapılamayacağını bzilerde çok iyi biliyoruz....
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
ยŦยк ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Katılıyorum..Yurtdışında çalışıpta kazanan biriyle bizim ülkemizde çalışanlar arasında 4-5 kat maaş farkı var. Ay sonunu kara kara düşünen bir toplumda ne kadar formadan vs kar beklenirki.. Zaten alabilecek olan alıyor.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
KARDEŞLERİM FORMA ŞART DEĞİL !!!! ÇAKMAK TERLİK BOXER IVIR ZIVIR NE OLURSA OLSUN .. DERGİ BİLE ALABBİLİRİZ SONUÇTA BİR SİGARA PARASI ... AMA MARKA HAYRANLIĞI NEDENİYLE LEWİSTEN-MAVİ JEANSTEN 150MİLYONLUK PANTOLON ALABİLİYO HERKES ... AVRUPAYA GELİNCE .. ORAYI BİLEREK ÖRNEK VERDİM .. TÜRKİYEDE SADECE 1 TAKIM VAR FORMA SATIŞLARINDAN ALDIĞI FUTBOLCUNUN PARASINI ÇIKARAN ONU DA HEPİMİZ BİLİYORUZ ... ONLAR BU KONUDA BİZDEN İLERİDELER GERÇEKLERİ GÖRMEKTE FAYDA VARDIR !!!
__________________ SEVİNMEK İÇİN SEVMEDİK | |||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | |||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | |||
ยŦยк ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Türkiyede bizden önde olan pek çok kulüp var çeşitli dallarda Geride kalmaya alıştık artık Taraftara herhangi bir çağrı yapılmıyor ve iletişime geçilmiyorki taraftar onu bunu alsın kulüp için Yönetim taraftara sırtını dönmüş vaziyette.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
KARDEŞİM BENDE ŞİKAYETÇİYİM YÖNETİMDEN AMA YÖNETİM KÖTÜ DİYE BİZİM DE TAKIMA SIRTIMIZI DÖNMEYE HAKKIMIZ YOK !! İLLA HERKES FORMA ALSIN DEMİYORUM AMA ELİMİZDEN GELDİĞİNCE DESTEK OLALIM .. SÖLEMEK İSTEDİĞİM BU SADECE !! ELİN GAVUR MARKALARINA PARA VERECEĞİMİZE , PARAMIZ BEŞİKTAŞIMIZA GİTSİN
__________________ SEVİNMEK İÇİN SEVMEDİK | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |