![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | rüştü ali tandoğan---i.toroman---zapotocny---tello uğur inceman---cisse---ekrem delgado nobre böyle de olabilir | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #23 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Beşiktaşın en büyük sorunu;final paslarını iyi yapamadığı ve çıkarken top kaybettiği için ,takım boyu 60 mt. lerde kalıyor ve orta sahadaki geniş boşluklar takımı sanki mücadele etmiyor gibi gösteriyor.Böylece defansa fazla yük biniyor.Bunun için de en kilit rol Cisse de.Tempoyu düşürür ve takım çıkana kadar topu oyalayacak kısa pasların merkezinde olursa takım boyu 30-35 mt.ye düşer.Bu da alanın daralması demektir ki GS ın yıldızlarının sevmediği bir şey.Yani adam markajı yerine saha markajı yapılmalı Burada kimin oynadığı çok önemli değil..Defans dan dun yapmayıp Cisse ile oynamalı..ilk topları sürekli Cisse oynamalı..o bu maçta tecrübesini konuşturursa ki ben ona güveniyorum, şansımız artar.
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Ekrem 3-4-3'ün sol arkasında iyi işler yapıyor, serice göre bindirmeleri ve ortaları daha etkili.Ayrıca sağ ayağınıda kullanabildği için daha rahat rakip eksiltiyor ve içeri katedebiliyor.Evet savunmasının çok kuvvetli olmadığı aşikar ancak roberto carlosa bakınca ekrem sol bekte hayli hayli oynar tabii bu benim fikrim...
__________________ Yeter Artık!!! İstifa Etme,İntihar Et!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | rüştü a.tandoğan - zapo - i.toraman - ekrem cisse - u.inceman - tello delgado nobre - holosko nobre rakıp yarısaha'da yaptıgı presle rakıbı yıpratarak holoskoya acık vermesını saglar tello ve delgadonun defansın arkasına attıgı her top tehlıkelı olur gol ve goller buluruz dıye dusunuyorum. ınceman ve cıssenın gelen ılk topları kesınlıkle kesmesı gerektıgını dusunuyorum aksı halde defansta yaptıgımız bıreysel hatalar kalemızde tehlıkelı olur. toraman ve cissenin yarı sahadan sonra sert markajı lıncon ve baros'u oyundan dusurur. bu macın kılıt oyuncusu bana gore delgado eger kendısını maca verırse ılerıde cok etkılı oluruz. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | bence olabildiğimizce sert oynamalıyız cünkü gsnin yıldızları sertlikte oynamıyorlar toptanda kacıyorlar ilk önce durdur sonra vur taktiği yani klasik lucescu taktiği bu macta mükemmel olur tabi uygulamasını yapaarsak..
__________________ ÖLüMLe YaŞaMı AYıRaN ÇiZGi, SiYaHLa-BeYaZı AYıRaMaZKi.. ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | ||
H4RdwAr3mANiA_Gökhan ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
-----------------------------*Rüştü*-------------------------------------- -----*Ali Tandoğan*-------------------------------- *Ekrem Dağ*----- -------------------------*Gökhan Zan*----*ZAPO*---------------------- ------------------------*Uğur İnceman*---*Cisse*--------------------- ---*Holosko(Serdar Ö.)*---------------------------- *Tello*---------- -------------------------------*Delgado*------------------------- -----------------------------*Bobo(Nobre)*----------------------- Bana göre böle olmalı. Hey allahım biz sana naptık sen bizim defansı gökhan zana emanet ettin ![]()
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. Konu gandalfzeze tarafından (16-12-2008 Saat 13:36 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #30 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | gs nin 11 i de santics barış özbek---servet---meira---hakan balta mehmet topal---ayhan---arda lincoln baros--nonda gs bu taktikle çok başarılı çünkü orta alandaki m.topal ile ayhan ortasaha nın yükünü çekiyorlar.forvetleri baros ve nonda da sprinter forvet.bu yüzden de gol problemleri olmuyor. gelelim beşiktaşa : rüştü zapotocny---gökhan zan---i.toroman ali tandoğan------------------------------------------------ekrem dağ delgado---cisse---serdar özkan holosko--nobre ankaragücü maçında bu kadro ile çıkmıştık.3-5-2- zaman zaman 3-4-3 düzeninde oynayan bir beşiktaş izlemiştik peki beşiktaş nasıl gs maçını kazanabilir? cevabı gs nin taktiğine bakarak verebiliriz.bizde orta alanı kuvvetlendirip maçı kopartabiliriz. şu 11 olabilir rüştü ali tandoğan---zapotocny---ibrahim toroman---tello uğur inceman---cisse---ekrem delgado bobo(holosko)---nobre bu taktikle veya 4-5-1 düzeni ile oynatırsa beşiktaş kazanabilir.galibiyetin yolu orta sahadan geçiyor. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |