Alıntı:
Karetta2002´isimli üyeden Alıntı
Beşiktaşın en büyük sorunu;final paslarını iyi yapamadığı ve çıkarken top kaybettiği için ,takım boyu 60 mt. lerde kalıyor ve orta sahadaki geniş boşluklar takımı sanki mücadele etmiyor gibi gösteriyor.Böylece defansa fazla yük biniyor.Bunun için de en kilit rol Cisse de.Tempoyu düşürür ve takım çıkana kadar topu oyalayacak kısa pasların merkezinde olursa takım boyu 30-35 mt.ye düşer.Bu da alanın daralması demektir ki GS ın yıldızlarının sevmediği bir şey.Yani adam markajı yerine saha markajı yapılmalı Burada kimin oynadığı çok önemli değil..Defans dan dun yapmayıp Cisse ile oynamalı..ilk topları sürekli Cisse oynamalı..o bu maçta tecrübesini konuşturursa ki ben ona güveniyorum, şansımız artar. |
Evet Beşiktaşın genel sorunu bu zaten savunma ile forvet arasındaki boşluk çok fazla oluyor bunun ana sebebide basmayan bir orta saha olması o yüzden ben bu 11 'i yaparken Cisse ve İncemanı yazdım orta sahada üstünlüğü ele alırsak ancak bu maçı alırız. GS 'nin orta sahası Lincoln hariç sürekli pres yapan isimlerden oluşuyor