![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 53
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() ![]() | En azından medya gücü olan bir hocamız var, bence bunun için mutlu olmalıyız. Geçen gün NTV'de ki programda fener maçının hemen arkasından konuk olmuştu ve yaklaşık 45 dakika hiç ara vermeden Beşiktaş konuştular, sonra 3 dk fener maçı özeti ve sonra yine hocamız gidene kadar Beşiktaş konuşuldu. İnanın bu benim hoşuma gitti. Eğer Mustafa Denizli değilde başka bir hoca olsaydı orada, 3 dakikada bir saraçoğluna bağlanılır ve program bölünürdü. Ama bunu yapamadılar. Bu da hem hocamızın karizmasını hemde gücünü gösterir..
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
" bu ne "diyebilecek kadar tanıyor medyadaki maymunları..
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Yıllardır BJK spor programlarında hep en sonlara, belki de bitmeden önce 1-2 cümle olarak bırakılmıştır..Şampiyon olduğumuz sezon bile okadar ön planda değildik hani..Bırakında T.D gelince zaman ayırsınlar..Bari onu yapsınlar..Zaten o zamanı ayırmasalardı hocayı oraya çağırmazlardı..Hoca da o konuda talepde bulunmuştur belki önceden..Bunun Denizliye özel bişey olduğunu düşünmüyorum.. Bi de bi hocanın başarılı olup olmaması 2 ayda anlaşılmaz gibi bir yorum var.. ![]() Tanju konusuna gelince..Yorumcular camiasında hesaba bile almadığım isimlerden...Oturup kelamları dinlenilecek cinsten değil..Karakterini de beğenmiyorum..Zira Karetta abi birşeyler söylemiş o konuda.. Konu İbodaca tarafından (16-12-2008 Saat 20:39 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |