|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
28-04-2009, 01:29 | #1 | ||
Tecrübe Puanı: 30 |
Sezonu kapatan Aurelio'dan Beşiktaş'a yeşil ışık *** Kartal olurum "Fenerbahçe'ye dönmeyi düşünmüyorum. Galatasaray'ın mali sorunları var. Bana en uygunu siyah-beyazlı forma". Sezon başında olaylı bir şekilde F.Bahçe ile yollarını ayırıp, Real Betis'e gitmesine rağmen Türkiye'de gündemden hiç düşmeyen Aurelio, İstanbul'a dönmesi halinde tercihinin Beşiktaş olacağını söyledi... Sakatlığı nedeniyle bıçak altına yatan ve sezonu kapattığı için Türkiye'ye gelen milli yıldız, F.Bahçe'ye dönüp dönmeyeceği yolundaki bir soruya, "F.Bahçe'de unutulmaz günler geçirdim. Bende yeri bambaşka ama o defter çoktan kapandı" yanıtınI verdi. Somut adım yok Türkiye'ye dönmeye sıcak baktığını vurgulayan Aurelio, sözlerini şöyle sürdürdü: "Mali sıkıntıları nedeniyle G.Saray da cazip görünmüyor. Ama Beşiktaş'ta oynamayı düşünebilirim. Şu an için bu konuda atılmış bir adım yok ancak önümüzdeki günlerde gelişmeler olabilir. Bu gerçekleşirse yeni sezonda siyah-beyazlı formayı giyebilirim." Kartal'ın Şampiyonlar Ligi'ne yakın olmasının da sambacının düşüncesini etkilediği belirtiliyor. Fatih DOĞAN
__________________ . | ||
|
28-04-2009, 01:41 | #4 | |||
sayende mazoşist oldum! Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 25 | Alıntı:
bunu unutuan yöneticilerde varsa hatırlatmasınıda biliriz!!! | |||
28-04-2009, 01:44 | #5 | ||
Tecrübe Puanı: 51 | "Fenerbahçe'ye dönmeyi düşünmüyorum. Galatasaray'ın mali sorunları var. Bana en uygunu siyah-beyazlı forma". Ne yani para içinmi geliyorsun ? Hiç gelme canım Byebye
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
28-04-2009, 02:10 | #6 | ||
siyah beyaz bize emanet Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 16 | ernst var ee fink te alındı marco napıcak beşiktasta uğur da var o da ii bi yedek zaten gerek yok | ||
28-04-2009, 07:56 | #8 | ||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 33 | Töbe Töbe yalana bak hele.. | ||
28-04-2009, 08:19 | #9 | ||
Tecrübe Puanı: 16 | ya bırakın arkadaşlar finkle uğurla yetiniyorsunuz.mehmet ortsahayı domine eder.hiçbirimiz unutmadık ricoya yaptıklarını fakat rico türk köpeği falan demiş.herneyse bence herşeye rağmen böyle bir durum varsa kesinlikle alınmalı en iyi türk o bölgedeki
__________________ | ||
28-04-2009, 11:48 | #10 | ||
SeNi SeVmEyEn ÖlSüN Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 36 |
Fenerbahçe'yle davalık olan milli oyuncu Mehmet Aurelio "Galatasaray'da da mali sıkıntılar var. Türkiye'de sadece Beşiktaş'ta forma giyerim" dedi. Dizindeki ağrılara dayanamayıp ameliyat kararı alan milli futbolcumuz Mehmet Aurelio, dün öğle saatlerinde Türkiye'ye giriş yaptı. Aurelio, havaalanında Fenerbahçe'ye dönüp dönmeyeceği ile ilgili sorulara, "Fenerbahçe'ye dönmeyi düşünmüyorum. Galatasaray'da da ekonomik sıkıntılar var. Türkiye'de sadece Beşiktaş'ta oynamayı düşünebilirim. Ancak şu anda bana ulaşan bir teklif yok" dedi. Bugün ameliyat olması beklenen Aurelio, en erken Eylül ayında sahalara dönecek. Real Betis ile 3 yıllık sözleşme imzalayan tecrübeli oyuncuya sezon başında Galatasaray talip olmuş, ancak İspanyol ekibi 9 milyon Euro bonservis bedeli istemişti. Fransız futbolcu Edouard Cisse'yi göndermek isteyen Beşiktaş'ın, aynı bölgede oynayan Türk statüsündeki Aurelio için zemin yokladığı öğrenildi. Denizli de bu transferi çok istiyor. | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |