![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #31 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | baska futbolcu mu yok.....siradan bir takima transfer oldu tekrar dönüs yapmak icin enayi ariyor..
__________________ Sergen atti sampiyonluk geldi........ acaba birdaha gelecek mi be abi.......... Geldi kocum geldi hemde 2si 1 arada geldi..... ![]() Siyah Düs , Beyaz Umut | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #32 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2009 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | gelmesin arkadasim gelmesin istemiyoruz sakatlandi simdi nerde para kazanacagini bilmiyor fenere gitse fener zaten vermiyordu simdi de tff tazminat konusu aurelio fenere para odeyecek
__________________ Kosovali caki cilgin besiktasli | ||
![]() | ![]() |
![]() | #33 | ||
karamel ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | ewet ancak arkadan gelp tekme atamayı blrsin hiç gerek yok gelme istmiyorz | ||
![]() | ![]() |
![]() | #34 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | qeLmesin iStemes (; | ||
![]() | ![]() |
![]() | #36 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
Sezonu kapatan Aurelio'dan Beşiktaş'a yeşil ışık... "Fenerbahçe'ye dönmeyi düşünmüyorum. Galatasaray'ın mali sorunları var. Bana en uygunu siyah-beyazlı forma..." Sezon başında olaylı bir şekilde F.Bahçe ile yollarını ayırıp, Real Betis'e gitmesine rağmen Türkiye'de gündemden hiç düşmeyen Aurelio, İstanbul'a dönmesi halinde tercihinin Beşiktaş olacağını söyledi... Sakatlığı nedeniyle bıçak altına yatan ve sezonu kapattığı için Türkiye'ye gelen milli yıldız, F.Bahçe'ye dönüp dönmeyeceği yolundaki bir soruya, "F.Bahçe'de unutulmaz günler geçirdim. Bende yeri bambaşka ama o defter çoktan kapandı" yanıtınI verdi. Somut adım yok Türkiye'ye dönmeye sıcak baktığını vurgulayan Aurelio, sözlerini şöyle sürdürdü: "Mali sıkıntıları nedeniyle G.Saray da cazip görünmüyor. Ama Beşiktaş'ta oynamayı düşünebilirim. Şu an için bu konuda atılmış bir adım yok ancak önümüzdeki günlerde gelişmeler olabilir. Bu gerçekleşirse yeni sezonda siyah-beyazlı formayı giyebilirim." Kartal'ın Şampiyonlar Ligi'ne yakın olmasının da sambacının düşüncesini etkilediği belirtiliyor. (Fotomaç) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #39 | ||
ηαğмαℓυρ тєк şαмριуση ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() | aurelio çok kaliteli bi oyuncu ama bn artık bu takmda fenerli oyuncu istemiyorm yeter son 3 senede 10 oyuncu alndı bi dur denilmeli... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #40 | ||
ηαğмαℓυρ тєк şαмριуση ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() | aurelio çok kaliteli bi oyuncu ama bn artık bu takmda fenerli oyuncu istemiyorm yeter son 3 senede 10 oyuncu alndı bi dur denilmeli... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |