![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Siyah oLsaydı daha ii olurdu ama napaLım ßeyaz Formamızla çıkcaklarmış ßizde onLara uyaLım ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
Ben futbolda uğura filan inanmam yönetim yeme bizi dünkü çocuk değiliz geleneğimiz SİYAH-BEYAZ DIR bembeyaz değil yeni icatlar çıkarıp milletin kafasını kurcalamayın,zorlama yapmayın,Siyah şort+siyah tozluk+Beyaz forma giyin en azından yeter sıkıldık Siyahı ayırmak Beşiktaştan Beyazıda anlamsız kılar anlayın artık seyirci Siyah-Beyaz istiyor.Forma satmak için bu kadar maymunluk yeter artık uzatmayın Resmi internet sitenize yazacak daha bir sürü konu varken bunmu buldunuz?Altyapıyı ne hale soktunuz onu yazın,Basketbola verilemeyen paraları yazın,Özkaynaklarımızı ne halllere düşürdünüz onları yazın Kocakafa ve tayfası.....bırakın beyaz formayı..
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
biraz ağır kaçmış sanki... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | sadece eziklere karşı siyah
__________________ YÖNETİM İSTİFA... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | yahu kardesim sen surekli insanlarin yorumlarini elestirerek kizarak yorum yazacagina sadece kendi fikrini yazsana bikerede yaw sanane yaw millet ister simsiyah ister ister bembeyaz sanami kaldi milletin goz sevkinin hesabini sormak
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
ηαğмαℓυρ тєк şαмριуση ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() | çok güzel bi kampanya ben genelde siyah forma alıyorm kendime ama kampanya çok güzel bende kupa maçına gelim bari öle... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | ne siyah beyazsiz nede beyaz siyahsiz olmaz olacaksa siyah beyaz bir insan havuzu olusturulmali pazar aksamni inonu stadinda mukemmel olacagina eminim
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | eee bende beyaz ürünlerden yok ... Hem o fiyatlardan sonra birde ürüne açıkcası şu an harcama yapmayada niyetli değilim...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Siyah olmalı... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |