Alıntı:
Gemini´isimli üyeden Alıntı
Bu iddialar ispatlanamadığı sürece komplo teorisi olarak kalacak malesef, evet o sezon ikinci yarı Samsun maçıyla çok kötü başladık ve bence o maç bizi bitiren maç oldu Papilla da kahraman oldu ama sonraki maçlarda öyle hatırladığım büyük hakem hatası olmadı, ufak tefek şeyler olmuş olabilir ama Samsun maçı hariç hakem hatası diyeceğimiz bir maç kaybetmedik diye hatırlıyorum. Evet hükmen yenildiğimiz ilk maç bizim için büyük travma oldu ama biz hala o travmanın etkisinden çıkamadık sanırım, Beşiktaş hakemi de yenebilmeli yeri geldiğinde, biz rakiplere üstünlük kuramadık ki hakeme sıra gelsin. Yani demem o ki hakemler etkili olabiliyor bazen doğru ama senin kazanacağın maçı hakem alıp da rakibe veremez biz hakem lafını ettikçe takımın eksiklerini toparlayamıyoruz, takım takır takır topunu oynar rakibi sahadan siler ( mesela Barcelona'nın La liga'da yaptığı gibi ) o zaman deriz hakem hatasıydı şuydu buydu ama bizim bahane üretmeden önce sahada Beşiktaş gibi oynayan bir takıma sahip olmamız gerek. |
Ben bu söylenenlerin komplo teorisi olmadığına inanıyorum..
Futbolda bir şampiyonu sadece çalınan düdükler değil çalınmayan düdükler ve verilmeyen kartlar,penaltılar da etkilidir..Sizin diğer rakiplerin maçlarını seyretmeden bunu komple teorisi ilan etmeniz bu sebeple havada kalıyor. Ben hem FB nin hem de GS nin ama özellikle FB nin maçlarının tamamını seyrettim ve en az haketmediği 3-5 maçı hakem itelemesi ile kazandığına şahit oldum.Ayrıca ,erteleme maçında Nobre nin oynatılması bile yetmez mi..
Diğer taraftan Barcelona gibi ezen bir takım 200 mio.euroya kurulur dostum,O yılki takımımızda Barca kadar olmasa bile ,Türkiye şartlarında ezen bir takımdı ..