![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
sayende mazoşist oldum! ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bence baros her sene bu performansı gösteremez!... daha önce göstermediği gibi bu sene iyi bi grafik yakalı ve lincoln le iyi anlaştılar... barosu besleyen adamlar kewel iyi zamanında lincoln ve arda.... kötü futbolcu demiyorum ama ben barosu beğenmiyorum.... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sivok a katılıyorum... öyle yada böyle Baros un bir geçmişi ve bir ismi var. ve gol kralı adam ligimizde. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Baros tabii iyi golcü ama bu kadar atmasında gsde oynamasının büyük etkisi var. bizde holosko, bobo, nobrenin yanısıra ara ara forvet gibi oynayan tello ve delgado da gol atıyorlar. galatasarayda ya lincoln ya barosa gidiyor bütün toplar, ümit karanla nonda figuran gibi. biz de ileriye bütün sezon aynı adamı dikip bütün pasları ona atsaydık o da herhalde 20 golü geçerdi. ayrıca gs muhtemelen avrupanın en çok penaltı atan takımıdır, sırf baros bu sene 7 penaltı kullanmış 5 gol atmış, bobo da 7 penaltı kullansa herhalde gol sayısına ciddi bir katkı yapardı. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Baroşun kalitesini tartışamam ama Baroşun bulunmaz hint kumaşı olmadığıda bir gerçek. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |