![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #10 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | tek puan alirsa serefsizim gibi iddaalarda bulunan ertugrul dusmani arkadaslari bugun metalistin basarisini kutlarken gormek cok ilgincime gidiyor dogrusu herkeze bravo ozelliklede yonetime ve suda belli olduki bu taraftarda bu yonetimde zerre kadar futboldan anlamiyor o zaman bize hersey mustehaktir bugun denizlinin veya birbaskasinin sucu yoktur butun suc hocasi gorevdeyken baska t d lerle gorusup hocanini kucuk dusuren yonetim ve hacettepe macinin ortasinda tek maglubiyet alan hocasini ana avrat soverek soyunma odasina yollayan besiktas taraftarindadir hepinize yaziklar olsun bugun eserinizle ovunebilirsiniz ligde 6. siradayiz ve 11. siranin ustundeki hicbir takimi yenemiyoruz bu islemleri yapan insanlarin tamami mutludurlar su anda sanirim olan kime oluyor sana bana gercek besiktas taraftarina
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |