![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tanju doğru söyledi ertuğrul hocaya haksızlık edildi. mustafa denizli nin başarılı olduğu söylenemez ama oyuncularımızı tanıdıkça daha iyi şeyler yapacağına inanıyorum | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | tanjunun futbolculuğu zmanındaki futbol yok artık abuk sabuk yorumları bıraksınlar artık ya, tvlerde oturduğu yerden sallamak kolay ... denizli geldiğne günden bu yana çok fazla puan toplatmamış olabilir ama en azından son ankaragücü maçına bir bakın: dünyanın pozisyonu yakalandı ama sadece tek gol atabildik ve kazara gökhan emreciksin'in topu direk yerine içeri gitseydi suçlu denizli olacaktı. puan kayıpları illaki olacak ama 2 senedir görmediğimiz futbolu görüyoruz bunu kimse inkar edemez puan olarak da gerisi gelecek inş.
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #23 | |||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() ![]() | nokta
![]() | ![]() |
![]() | #25 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
En önemlisi de hoca - oyuncu uyumu..şöyleki..kimi hoca atakta yön değiştirmeyi 1. bölgede 2 pasla ister,kimi hoca da 2. bölgede eşape pasla ister.Kimi hoca önlibero mevkiinde en az 3 pas ister,kimi hoca aynı mevkiyi uzun tek pasla geçmek ister .Kimi hoca ;rakip atakta iken;3. bölgenin tamamında adam markajı ister,kimi hoca da sadece ceza sahasında adam markajı ister.. Bunun gibi değişken faktörler ve o hocanın değişen antrenman sistemi de futbolu etkiler.Mesela;kimisi ısınmayı topla yaptırır,kimisi de düz koşu ile yaptırır.Tüm bunlara alışabilmek ve aşabilmek için kesinlikle zaman ister.. Bazı arkadaşlar için yukarıdakiler gecerli sebep olmayabilir ama sen oynadım dediğin ve anlayacağını umduğum için uzun uzun yazmak istedim...
__________________ ![]() Konu Karetta2002 tarafından (18-12-2008 Saat 09:22 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | |||
herkes sever biz taparız ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | |||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | |||
![]() | ![]() |
![]() | #29 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Mustafa Denizli daima hazır oyuncularla,ve teknik olarak maharetli oyuncularla oynamayı sever..bu zaten bilinen bir şeydi..
![]() | ![]() |
![]() | #30 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | M. Denizli tarzı itibari ile kısa vade de başarılı, uzun vade de başarısız olur gibi görünüyor. M. Denizliden ziyade, ekibi benim için daha önemli ve Moreno'nun o ekipte olması beni mutlu ediyor açıkçası... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |