Ertuğrul Salamı savunanlara hayretle bakıyorum koskoca 105.yıllık Beşiktaş tarihinde 8-0 gibi bi skorla şampiyonlar ligi tarihine geçtik bu hocayla Metalist gibi bi takımdan 4 tane yedik ha yenilirdik ama çok iyi bi oyun oynardık ama 1-0yenilirdik aynı bundan 2 hafta önceki Fenerbahçe maçı gibi yenildik ama zerre kadar üzülmedim çünkü 10 kişi kalmamıza ragmen kartallar gibi saldırdık bursa ve kayseri maçlarıda dahil Ertuğrul Sağlamın yaptıgı okadar şey varki 1-0 üzerine yatıp 2 gol yedikmi maçı çevirsin diye hugiani sokan hoca degilmiydi bu adam liverpolla 6-0 yenilirken degilmiydi bu hoca forvet oyuncusu sokan Beşiktaş stajer yeri degil burda çalışmak için yıllarını veren kişiler var kimse E.S ı savunmasın ben mustafa hoca gibi hoca istiyodum yıllardır Beşiktaşa ve Mustafa hocageldi Sivas,Kayseri,Bursa,Fener puan kaybettigimiz bütün maçların hepsinde çok iyi oynadık ama puan kaybettik ankaraspor hariç bu takım oturdugu zaman bu takımı kimse tutamaz Mustafa hoca takımı yeni yeni oturtuyo Ertugrul Sağlamın yaşı kadar Mustafa hocanın tecrübesi var.Yönetimin yaptıgı tek dogru karardı E.S ı göndermek
"BEŞİKTAŞ" Ömür Değil Ölünce Bitsin.. |