Alıntı:
shawnodese´isimli üyeden Alıntı
Dediklerimi saptırmaya çalışmak yerine, ne dediğimi anlamaya çalışsanız çok daha iyi olur.
E. Sağlam geldikten sonra Ülker grubu yaklaşık 3 Milyon € civarı bir ek kaynak sağladı, ama bu para futbolda kullanıldı.
Gene devam edeyim daha önce de yazdığım yazılarda yer vermiştim ama; Beşikta Yönetimi E. Sağlam'ı kovsa Ülker ile Mevcut İktidar ile ciddi sıkıntılar yaşayacaktı. O yüzden de E. Sağlam'ın istifa etmesi sağlandı. Buna rağmen; Şu anda Beşiktaş'ın Mevcut İktidarla da, Ülker grubu ile de arası iyi değil. Yalnız önümüzdeki dönem seçimlerinde Beşiktaş semtinin cazipliği yüzünden bu o kadar dışa vurulmuyor. Bir örnek vereyim; Mihm (Beşiktaş Basketbol Takımın oyuncusu) 'in Eşi Türk ve senelerdir Türkiye de olmasına rağmen, hala Türk vatandaşı olamamasına rağmen, Dudley Türk vatandaşı oldu.
Beşiktaş tribünlerinin neden Ülker'e tepki gösterdiğini biraz araştırın ama laf olsun diye değil. Bilenlerle bir görüşün. Neden ülker panolarının tekmelendiğini size daha detaylı anlatırlar. Fenerbahçe, Ülkerden bizim aldığımızın yaklaşık 4 katını alıyor şu anda buna ilave olarak da Fenerbahçe ye devredilen, çok yetenekli gençleri bulunduran Ülker altyapısı, spor salonunu da eklemek gerek.
GS konusunda yanlışınız var, GS, Ülker den bizden fazla para alıyor ama ama Fenerbahçeye gösterilen imtiyazdan rahatsız oldukları için Telekom'un kendilerine sponsor olması için Ankara da inanılmaz çabaları var. Bu olayla ilgilene kişi de yönetimde mi emin değilim ama yönetimle arası bayağı iyi olan GS'lı eski bir bakan.
Sizi biraz daha aydınlatayım. Delgado Ülker grubu için bir yatırımdı. 5 Milyon'un üstüne satılırsa Ülker 5 Milyonunu ve aradaki farkın yarısını alacaktı. Bunu bile görmemezlikten geliyorsunuz. Bu sene ülker Delgado'nun bonservisi Beşiktaş'a verdi denildi, ama ortada hiç bir belge yok. Özel bir anlaşma olabilir, detaylı bilmiyoeum. Şu anda Delgado bonservis hakları Beşiktaş'ta olmayan, sadece Beşiktaş ile mukavelesi olan bir oyuncu. Delgado Beşiktaş için alınırken, diğer iki kulübe de onları memnun edecek anlaşmalar yapıldı. Bazı oyuncuların transferi için finans sağlandı. |
Ülker, E.Sağlam geldikten sonra bize 3 milyon € bi ek gelir sağladı yanii, E.Sağlam'ı bunun için mi takımın başına getirdi yanii Demirören, 3 milyon € için...Benim saptırdığım falan yok, sizler saptırıyorsunuz, Ülker Gurubu getirdi E.Sağlam'ı takımın başına, Abdullah Gül getirdi vs. gibi yorumları ben söylemiyorum...Kayseri'de başarılı bir sezon geçirmişti Sağlam ve takımın başına getirildi, niye bu kadar uzatıyorsunuzki bunu...Rıza'yı da mı biri getirdi takımın başına o zaman, onlar bizim başımıza geçemez mi yanii bir başkanın talimatıyla, niye hep bir şeyler arıyoruz altında...