![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #16 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
E. Sağlam'ın Beşiktaş'ın başına nasıl getirildiği ile ilgili dediklerim kurgu değil, gerçek. Bunda benim yorumumda yok. İnanıp inanmamak size kalmış. Siz hep böyle olabilir mi? Niye olsun ki? gibi sorular soruyorsunuz. Ben ise böyleydi diyorum. Dediklerimim dayanakları da vardır. Kabul edin, etmeyin gerçek ne yazık ki bu. Daha kesin isimler de verirdim olaylara şahitlik eden ama o kişilerle aram bozulur diye o kadar da ileri gitmenin anlamı da yok. Böyle fuzuli bir konu için. Başarısızlığınıza rağmen, Ekibiniz iyi değilse, ekibini değiştir, seni ileriye götürecek bir ekiple yoluna devam et dediklerinde ekibim olmazsa ben yokum da derseniz sonuçlarına da katlanırsınız, E. Sağlam ı istifaya götüren nedenlerden biriside budur. Bu bilgi de basına yansımamıştı. Bakın bu haberi teyit edecek kişilerde çıkacaktır. Dediğim gibi bu konunun tadı kaçmaya başladı. Bu konu için affınıza sığınarak bir daha cevap yazamayacağım. | |||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |