![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Ne 3'ü yaf, Ag maçında o kadar bekledik bu üçlüyü görmek için ama yok, Bobo yine kulübedeydi...Şimdi hayatta olmaz böyle bir şey...Ben 2'sine bile razıyım bu maçta, bunlardan birini oynatacak diye de korkuyorum açıkçası!..Holo kesin oynar umarım, diğeri de Nobre olsa iyi olur...Geçen hafta çok kaçırmıştı, bu hafta daha hırslı olacaktır, Gs'yi de seven bir oyuncu zaten...Bobo da sever bu tür maçları ama karar hocanın, yeterki bu 3'ünden 2'sini oyantsın... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | .................................Rüştü ........................Toraman.......Zapo S.Kurtuluş........................................ .... Tello ...........................Uğur İnceman ...............................Cisse Holosko........................................... ...Ekrem ....................Bobo............Nobre Konu kosaserkan tarafından (19-12-2008 Saat 12:34 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #23 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | valla kimi oynatir ne oynatir bilemem tek bildigim bu maci kapanarak kazanamayacagimiz sivok defansda olsa birseyler dusunebilirdik kapanmak icin ama gokhan zanla kapanmak facia olur o yuzden saldirmaliyiz bana gore zaten bu maci fazla atan kazanacak umarim o cok golu atan biz oluruz
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yüreklerini koysunlar isterlerse 5 forvetle oynasınlar.. koşup mücadele ettikten sonra maçı alırız.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |