![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
.. | |||
| | |
| | #2 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | tek forvet olucak iş degil | ||
| | |
| | #3 | |||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | 65 onun için erken en az 70te sokar denizli yoksa 70i görmeden rahat edemiyor ![]() Alıntı:
Savunma anlamındaki tercihleri kötü eğer kadro böyleyse.Uğur oynasaydı keşke toramanda stopere gecseydi daha iyi olurdu.Toraman o bölgede ofansif anlamda sıfırdedğin gibi birde Cam'da o b ölgede saatli bomba ki zapoyla uyumu ortda(fener metalist) gibi ama uğurunda form durumu ne bilemiyoruz tabi.Hayırlsı olsun artık mazeret yok.Ayrıca yorumcuyken holosko orda harcanıyor yapamaz deyipte sağa koyması da başka bir ilginç nokta
__________________ Yeter Artık!!! İstifa Etme,İntihar Et!! | |||
| | |
| | #4 | |||
çok kötüydü...Onun için normal karşılıyorum bunu, Toraman'ı oraya koymasındaki amaç Lincoln'ü durdurması içindir mutlaka, yapıştı mı bırakmayan bir oyuncu Toraman, Lincoln'de sevmez bu tip oyuncuları, ikisinden biri oyun dışı kalırsa şaşırmam doğrusu.. ..Bide G.Zan'ın hatasız oynadığı bir maç var mı bilmiyorum, hatırlayamadım hatasızı geçtim, vasat oynasın yeter bize zaten.. .. | |||
| | |
| | #5 | |||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
| | |
| | #6 | |||
..Alan savunmasını yaparız başka zaman.. ..O Ujfalusi alınabilse zaten var yaa, ohoo süper olur valla...Dediğin gibi sıkıntı yaşamayız uzun bi süre, G.Zan'a falan da muhtaç kalmayız...Sivok'u çok arayacağımız kesin tabii, tam bu maçın adamıydı valla, yazık oldu... | |||
| | |
| | #7 | |||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
![]()
| | |
| | #8 | |||
..Bu derbinin tadını çıkaracağız gibime geliyor valla, zevkli bir maç bizi bekliyor... | |||
| | |
| | #9 | |||
| Deivson Rogerio Da Silva_BoBo ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() bncede![]() milliyet gazetesinde okudum son 35 dk ya girerken almayı planlıyomuş boboyu ![]() | |||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |