![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
BeŞiKtAşKımM.. ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Aynen öyle şampiyonluk hikaye.. Gerçekten çok üzüldüm bu duruma..Hep ağzımıza dolamışız ya sevinmek için sevmedik..Bu rezil yönetim yüzünden sevgi de kalmadı..Yeter artık bu taraftarında,oyuncularında yüzü gülsün..
__________________ Kalbimin en orta yerinde büyük bir yangın var, Alevler içinde... Beşiktaş sana yemin olsun, Bitmeyecek sevdan... ☻ /▌\ / \ ☻ /▌\ / \Siyah! ☻ /▌\ / \ Beyaz! ☻ /▌\ / \ Hep Seninleyiz! ☻/ /▌Beşiktaş!:) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Trabzonun maçları ; sivasspor - 1 puan gese - malup febe maç yapılmadı ankaraspor - 3 puan Beşiktaş - 1 puan Sivasspor ; trabzon - 1 puan gese yapılmadı daha febe - 3 puan ankara - malup Beşiktaş - 1 puan Galatasaray ; sivas maçı oynanmadı trabzon - 3 puan febe malup ankara - 1 puan Beşiktaş - 3 puan Fenerbahçe ; sivas - malup trabzon maçı oynanmadı gese - 3 puan ankara - 3 puan Beşiktaş - 3 puan Ankaraspor ; sivas - 3 puan trabzon - malup gese - 1 puan febe - malup Beşiktaş - 3 puan BEŞİKTAŞ ; sivas - 1 puan trabzon - 1 puan gese - malubuz febe - malubuz ankara - malubuz Beşiktaş dahil şuanki puan tablosuna baktığımızda ilk 6 daki takımların birbirleriyle oynadıkları maçlardan aldıkları puanlar ; Febe = 9 Gese = 7 Anakara = 7 Sivas = 5 Trabzon = 5 BEŞİKTAŞ = 2 febe ligin başında çöktü çöktü ama en önemli maçları almasını bilerek şimdi buralara kadar geldi..Ertuğrul hocayı gönderdik ama namaluptuk..Basiretsiz yöntetimin perşembe alacağı karar inşallah İSTİFA olur..Denizli geldi Beşiktaşımızın kaybettiği puanların haddi hesabı yok..Ertuğrul hocayla deplasmanda ts ile berabere kaldık 1 puanı aldık..kupa maçı denizliyle kazandık ama ne farkeder lige baktığımız zaman önemli maçların hepsinden denizliyle puan kaybetmişiz..yazıklar olsun diyorum bu yönetim daha ne zaman istifa edicek???Defolun gidin artık BAŞKAN DEMİRÖREN..bu takıma verdiğiniz zararlar yetmedimi artık yeter.!! | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |