![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
Yavru Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | VALLA herkes biliyo sevgisini sevdasını ne fb liler gibi telleri kapatıp kaybolduk ne de gs liler gibi sehir dısına mah. dısına gittik her zaman arkasında olduk takımımızın sevinmek için sevmedikk ...!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Konuyu açan arkadaş tamamaen katılıyorum. İnsanın içindeki futbol ve beşiktaş sevgisi he yıl kırılıyor. Geçen yıl hakemler buyıl gereksiz br teknik direktör değişikliği ile gelinen duruma bak.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
narqiLe prensesi ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ßiz ßu takımın yöneticiLerine mi a$ıqız ? ßiz ßu tkımın renkLerine asıqız..tuttuqumuz takımın ßi aqırLıqı war ßi duru$u war ßi özeLLiqi war..we ßizim utanıcaqımız hic ßise yhoq..oLamazda..utanıcakLar ßeLLi zaten..onLarda utanmıosa zaten kendi $erefszLikLerinden..utanan warsa a$Kından ,hayatını adadıqı takımından $u an $u dakika ße$iKta$'Lıyım demesin !
__________________ |YasinEzgiToygar..| *24.1o.2oo9 | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Arkadaş ortamında, dersanede, okulda heryerde Mutlaka açılır Beşiktaş muhabbeti..Önceleri hep katılırdım, hemen söylerdim lafımı..Ama artık konuşmuyorum pek..Utandığımdan değil elbette..Açsam ağzımı adamların hemen cevapları hazır, hakılar da..8-0 diyolar bitiyor..UEFA kupası diolar bitiyor..Yıllardır Beşiktaş'ın rezilliği diyolar bitiyor..Muhabbet orda kalıyor..Bu yüzden pek takılmıyorum artık, GSlilerin , FBlilerin dalgalarına..Önceden çok içerlerdim ama artık pek etkilemiyor.. Utandığım tek şey bize laik olmayan insanların bizi kontrol etmesi, yönetmesidir..Yönetim ve Teknik adam en büyük utancımdır..Yoksa tarihimiz, Takımımız, Futbolcularımız..Hiç birinden zerre utanmam..Beşiktaşa olan aşkımız da içinde utancı barındıracak kadar hafif değildir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | beşiktaşlı olmak gururdur yasam çizgisidir AŞKTIR!!! beşiktaşlı olunmuo doguluoo ne mutlu beşiktaşlıyım her ne kadar ******** hakemler puanlarımızı caldılarsa allah belalırnı vericek emn olun bundan!!! gelelim utanma olayına kardeşim utanmana gerek yok ezik bahceliler ve cinconlar utanmalı bedavaya hakemlerle puan alıp hava attıkları için onlar utanmalı ne mutlu BEŞİKTAŞLIYIM!!!! uTANAN BEŞİKTAŞLI DEĞİL BENCEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEe
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | BEN BEŞİKTAŞTAN DEĞİL BU YÖNETİCİLERDEN UTANIORUM BEŞİKTAŞIMIZI DÜŞÜRDÜKLERİ DURUMDAN UTANIORUM
__________________ Yeter Artık!!! İstifa Etme,İntihar Et!! Konu Constantin tarafından (24-12-2008 Saat 15:59 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | |||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Alıntı:
__________________ Beşiktaş'ı Yaşamak Çarşı'yı Hissetmek Tutkunlarına Peri Masalı Gibidir.. ALEN | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |