![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | arkadaşlar demirören klüpten ayrılmaz.demirören şirketi 1997 yılında iflasa gelmişti bilmem htrlatmısınız..ama şimdiki konumları türkiyenin sayılı şirketlerinden birisi.bunun en büyük nedenide demirörenin beşiktaş başkanı olması ve klüp üzerinden kendi şirketinin reklamını yapması.. zamanında babasının şirketini batıran adam şimdi beşiktaşın başında sonumuz hayrola...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sayın Kalkavan'ın yönetimde gözü olduğu çok açık.Her ne kadar bazı yorumlar yönetim aleyhinde de olsa haklı. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 52
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ne kadar doğrudur bilmiyorum ama onların şirkette çalışan biri benim bi akrabama şöyle demiş"babası ona para verdi şirketten uzaklaştırdı şirketi batırmasın die oyalanması için beşiktaşa gönderdi "ihsan kalkavanda zaten bi programda açıkladı" babası izin verse yıldırım bırakacak" daha ne olsun bizim halimiz gerisini siz düşünün
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |