![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Hayal kırıklığını iliklerime kadar yaşadığım bu maçı unutmam imkansız.İlk yarıdaki gibi yenilseydik neyse,10 kişi kalmış ama son dakikada holoskonun kafa golü ofsayt diye verilmemişti.
__________________ Sen Benim Damardaki Kanım, Alnımdaki Yazım Şanlı BEŞİKTAŞIM... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() | şampiyonluk ve şampiyonlar ligi, kupadan da, derbi galibiyetinden de, bursa maçını kazanmaktan da çok daha fazla önemli. çok büyük avantaj teptik ama şansımız hala mevcut. sanırım maçlar bundan sonra hep aynı saatte başlayacak, bizi belki bu kurtarır.
__________________ .uɐln ʞşɐʇʞışǝq 'ɯǝɯçǝƃzɐʌ ǝsuöp ǝuısɹǝʇ ɐʎuüp | ||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | |||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Alıntı:
ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ ancak şu maç sene sonu aklımızın biköşesinde olsun,başka birşey demiyorum
__________________ Sen Benim Damardaki Kanım, Alnımdaki Yazım Şanlı BEŞİKTAŞIM... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bu çektiğimiz acıların sonucu bir gün mutluluk olacak.Ne zaman bilemem ama yakında. ![]()
__________________ Göklerden daha mavi denizlerden daha derin topraktan güzel kokan ne ola Rüzgardan daha serin başaklardan daha nazlı ay ışığından ılık ne ola Ahu gibi gözleri baktıkça yürek yakan yar ola Cennet bahçesi kokan göğsünde çiçek açan yar ola | ||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | futbolcuların yapacağı iş şu ; kupa macında şerefi için,onuru için ve forma aşkı için oynayıp feneri yenicekler bunun başka özürü yoktur..
__________________ ÖLüMLe YaŞaMı AYıRaN ÇiZGi, SiYaHLa-BeYaZı AYıRaMaZKi.. ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Ezikleri çok bir oyunla İzmir'e gömmeliyiz, şampiyonluğu da Sivas'tan söke söke almalıyız, 2'sine de oldukça yakınız, iş oyuncularda bitiyor, onlar isterse 2 kupada gelir, istemezse gelmez!..Sonra bu mağlubiyette unutulur gider, ama önce kupa, sonrada lig şampiyonluğu gelmeli muhakkak, bari bunu yapsınlar yaf, önündeki 5 maçı alsınlar... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #29 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | savunmada gökhan zan oynamasaydı sivokla toraman oynasaydı bize gol bile atamazlardı denizli nini bu gökhan zan inadı nedir ya büyük takım topçusu değil o ya oynadıgı hermaçtan korkuyoruz 4 maçta ve kupada oynatmasın bütün maçlarımızı alırız bence ........
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |