![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #35 | ||
CaSPeR ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() ![]() | Mustafa Denizli de gitmeli başkanda ! ama başkan gitmeden Denizli nin gitmesinin bir anlamı yok , olay yönetimde bitiyor, başarısızlığın en büyük etkeni yönetimdir. Kriz yaşayan çok takım var, ne hikmetse parasını alamayan kriz yaşayan futbolcular yada basketbolcular olsun 1. sırada bu olumsuzluğun takıma yansıması hep bize isabet ediyor ! bir yönetimin parasının olması bu işi olumlu yapacağı anlamına gelmez . Yönetme şeklini bilmeyen devamlı kendi cebinden taksitleri ödeyen bir yönetim ve başkan olumsuzluğun en büyük sorumlusudur . Her zaman söylediğim gibi, günü tek.dirkt. değiştirerek kurtarmaktan vazgeçmelisin sayın Başkan !!! artık kendini değiştirmelisin inadın kulübe zarar veriyor . Mustafa Denizli ile de olacak iş değil bu görünen o, takımın ne oynamaya çalıştığını kaç haftadır çıkarılan kadro olsun sistem olsun anlayamadım ! , fakat şunu gerçekten çok iyi anladım ki , genel olarak futbolcular ,şerefli Beşiktaş formasından çok paranın derdindeler !!!!!!!!!! saygılar
__________________ Korkaklıkta zillet ve utanç ileri atılmakta izzet ve şeref vardır, İnsan korkaklık etse bile kaderinden kaçamaz. S.A.S. | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |