![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() ![]() |
son gelen fenerbahçe darbesiyle bu yazıyı yazmaya karar verdim yönetime sesimizi duyurmak istiyorum diyeceğim ama nerede dinleyen yok oyunculara beşiktaşlı ruhunuz nerede demek istiyorum nereden bilecekler dinleyen yok sayın mustafa denizliye şampiyonluk hasretiyle çok çile çektik marşını hatırlamasını istiyorum ama duyulmuyor.. dinlenmiyor.. artık bizi dinlesinler pazartesi medya ile konuşulacağına bence bizim gibi taraftarlarla sohbet etmesi gerekir duygularımızı anlasın ben fenerbahçeye yenildiğimiz de isyan bayrağını çekmedim 4 hafta kaldı lider olmamız gerekirken sivas yeniliyor açık ara önde gösterildiğimiz bir maçta takım futbol oynamıyor.. kısacası anlatmak istediğim şuan da yönetimi eleştirmek veya takımdan kim gitsin kalsın değil şampiyonluk fırsatını teptik bir daha ne zaman olucak inş en yakın zamanda ve fenerbahçeye bu kupayı vermeyin! bir sezon da böylesine kötü bir fenerbahçeye 3 kere yenilmeyin.
__________________ ![]() Konu Lucas Kenny tarafından (04-05-2009 Saat 20:18 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |