![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #41 | ||
Bağdat Kartalı ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ben söylediklerimde sonuna kadar haklıyım yazdıklarım daha dikkatli okunursa herkes bana hak verir...herkes lafta beşiktaşı çok seviyor adam olan sevdiğine birileri zarar verince çıkar tepkisi koyar hiçbişey yapmadan duruyorsa onun adı da en kibar şekilde koyunluktur.daha ağır da konuşurum ama gerek yok.herkes yönetime tepkimizi koyalım diyor ümraniyede buluşmak için insanlar forumda sözleşiyor gidiyoruz toplasan 100 kişi yok yarısından çoğu da 14-15 yaşında çocuk bu mu beşiktaşlılık bunun adı koyunluk, adam satma,korkaklık... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #42 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sen ,sana göre doğru bana göre yanlış tepki verdiğin için adam mı oluyorsun şimdi.. Güldürüyorsun..Sen adamsan biz ne oluyoruz...Yada Şöyle söyliyeyim..Biz adamsak sen ne oluyorsun..3-5 salağın lafıyla Ümraniye ya gideceğim..gitmediğim zaman koyun olacağım... Koyun olan sensin allahın zavallısı...Ben tepkimi bu ülke için meydanlarda çok verdim... Ben doğru bildiğim şeyler ve ideallerim için zamanında çok içeri girdim.... Ben tepki verdiğim için,çok sopalar çok coplar yedim... Peki sen bu ülkeye,millete kaç kuruşluk faydan oldu ki BJK yi protesto için yandaş arıyorsun.. Daha bu ülkede,toplu protestonun nasıl yapılacağından bile haberin yok.. Hiçbir "küçükbeyinli" aptal saptal birşey için ne bana ,nede bu forumda kendisine katılmayanlara "adam değiller" ,ya da koyun diyemez.... Ya da ;küçük beyinliler ancak tanımadığı insanlara sanal ortamlardan hakaret eder,ya da trübünlerdeki kalabalığın eteği altında küfür veya başka tepki verirler...
__________________ ![]() Konu Karetta2002 tarafından (24-12-2008 Saat 16:24 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #43 | |||
B3ŞİKT@ŞK ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
ımzamı atarım tsk ederım abıı her seyı acıklamıssınn .utanacak durum varsa besıktastan utanan kıssılerdır .prtestoya gelınce umranıyde yapılmaz bır kere yapcaksan stda yapacaksınnnnn arkadsım .kotu soz sahıbıne aııtır hıcbırımız koyun degılız besıktas asıgıyız
__________________ T3QİN | |||
![]() | ![]() |
![]() | #44 | |||
Sewiyorum Deli Gibi ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
__________________ Anti-Demirören | |||
![]() | ![]() |
![]() | #45 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
,ama ;bir beşiktaşlıya ve bir kartala yakışır olgunlukta ve zekada tepki vermelisin..
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #47 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Utanması gerekenler utansın 8 değil 88 YESEK kndiniTÜRK zanneden cincon ve ezikbahçeli taraftarlar hiç durmadan alay da etse Hiçbir zaman Beşiktaşımdan vazgeçmedim vazgeçmem de... Biz başarılara değil Renklerimize ve Ruhumuza Aşığız.... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #48 | |||
BeŞiKtAşKımM.. ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ Kalbimin en orta yerinde büyük bir yangın var, Alevler içinde... Beşiktaş sana yemin olsun, Bitmeyecek sevdan... ☻ /▌\ / \ ☻ /▌\ / \Siyah! ☻ /▌\ / \ Beyaz! ☻ /▌\ / \ Hep Seninleyiz! ☻/ /▌Beşiktaş!:) | |||
![]() | ![]() |
![]() | #49 | ||
B3ŞİKT@ŞK ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | utanıyorsanız bu takımı tutmayın gıdın fb veya gs olun yeter artıkkkk bıkkınlık geldıııı .tutmayın tutmayın tutttttttmayınnnnn zorlayan yokkk sızı arkadslar bız sanlı besıktasımızda gurur duyuyoruz sampıyon olsada olmasada fb ve gs yı yensede yenılsede gurur duyorummmmm besıktas lı olduguma ve asla utanmaycagımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
__________________ T3QİN Konu pascaltekin tarafından (25-12-2008 Saat 17:05 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #50 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | arkadaslar yaptıgınız yorumlarda karsı tarafa hakaret ıceren cümleler yazmıyoruz bunu her defasında hatırlatmak zorunda bırakmayın | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |