![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2008
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Son haftadaki 90 Dakika yı izlerken, inanın yerimde duramadım; nereye saldıracağımı şaşırdım evin içinde. Adamlar oturmuşlar oraya doğru ve dürüstlük ilkesi altında Beşiktaş'ı 2.lig takımı yapıverdiler. Herif diyor ki Beşiktaş'tan hangi topçu G.Saray'da oynar, öbürleride hiçbiri diye yanıt veriyor... Hemen bir maçla yargıyı indiriveriyorlar kadromuzun üstüne... Lanetler! Ama haklılar, şimdi ben Beşiktaş ın kadrosundaki bir topçu olacağım ve bunları duyacağım, önümde kim durabilir allah aşkına söylermisiniz? Ezer geçerim sahaya çıktımmı? Yok ki böyle yürekli topçu, nerede, o yüzden bence haklılar... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
fanatik kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Dün Şansal'ın yaptığı açıklamaları okudunuz mu? Koskoca Beşiktaş başkanı hakkında senli, benli konuşuyor.Ulan şansal sen kimsin ki 105 yıllık camianın başkanınla böyle konuşuyorsun, kişiye saygı göstermeyebilirsin ama o makama saygı duymak zorundasın.Allah'ından bul ******** şansal. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/56445-tarafli-medyayi-protesto-medyayi-elestiren-butun/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 17-03-2008 13:33 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |