![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | "Bir başka konu da stat projemizdir. Tarihi doku bozulmadan çizilen stat projesi Beşiktaşı'mızın bir armağanıdır. Ancak 2500 araçlık kapalı otoparklık yer nedeniyle projemizi bekletmektedir. Bizlere stadı bir başka yere taşıma önerisinde bulunuyorlar." Benim en çok takıldığım nokta burası. Stad Beşiktaş'ın elinden alınmak isteniyor. Birilerine peşkeş çekilmek üzere. Artık tepki göstermek gerek. Olay Yıldırım Demirören'in olayı değil, Beşiktaş'ın olayıdır. Ne zaman tepki göstereceğiz, stad elimizden alınınca mı? Biraz kendinize gelin. Beşiktaş'a sahip çıkalım. Konum itibari ile Dünyanın en güzel stadına sahibiz. Bu konumu elimizden almaya çalışıyorlar. Birileri buna bir dur demeli... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
B3ŞİKT@ŞK ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
beneım anlamadıgım konu su herkes baskan ıstıfa baskan ıstıfa .arkadlar uyanınn nereye kadar baskan ıstıfa dıyecegız .bıze oaynan oyunlar seba donemınde bıle varr artk tepkı koymanın zamanı geldı asıyor bıleeee bız taraftar olarak boyle psırık ve sessız kalmaya devam edersek basarı beklemeyelım .. ılk once besıktas taraftarı ılk adamını atsın kııı yonetım destek vermıyorsa baslayalım ıstıfa demeye
__________________ T3QİN | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |