![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
SeNi SeVmEyEn ÖlSüN ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yok efendim taraftar Beşiktaş`ı havalimanında karşılamamış... Yok efendim takıma küsmüş... Yok efendim protesto ediyormuş... Beyler bırakın bu ucuz Ali Cengiz oyunlarını... Yapmak istediğiniz belli... Gene ortalığı karıştırıp germek istiyorsunuz ortamı ama yemezler, koktu bu ayaklar... Takımı taşıyan uçağın Ankara`ya varış saati öğlen 12.05.. Günlerden perşembe... Yani çalışanı işinde, öğrencisi okulunda... Ne bekliyordunuz... Beşiktaş taraftarı istediği zaman 3000 kişiyi indirir havalimanına... Pascal Nouma`nın gelişinin dünyada bir eşi yoktu hatırlatırız... Haftasonu oynanacak maçta dolan tribünleri, İstanbul`dan ve civar şehirlerden Ankara`ya akan konvoyları görünce, anlarsınız protesto varmı yokmu... Dedik ya ucuz bu oyunlar, Ne taraftarı küser Beşiktaş takımına, ne de futbolcusu küser o muhteşem taraftarına... Az kaldı bekleyin, şurda kaldı 4 hafta, kim bu alemin kralı hepiniz göreceksiniz... haber1903 | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |