![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | burda herkes besıktaslı ve besıktasın daha iyi olmasını ıstedıgı ıcın yorum yapıyor kalkıpta ben demıstın sen bunu demıstın gıbı cumleler kurmayın artık kaldı ki fener macında dolasan ruhsuz top oynayan bu futbolculardı dun cıkıp 4 atan takımda ama sunu unutayın sıvas sezon sonuna kadar puan kaybetmeyecek olsaydı yıne ben demıstım falan dıyebılecekmıydınız ? bırakın bunları lıderlıgın keyfını cıkarın | ||
| | |
| | #2 | ||
| DiYaRıN KaRTaLı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | iddalı açıklamalar beni mutlu etti inşallah şampiyon olacağız | ||
| | |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hep biz takip ettik bu zamana kadar birazda onlar takip etsin 3 hafta idare etsinler artık
__________________ . | ||
| | |
| | #5 | ||
| Moderator ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Şimdi M.Denizli'yi eleştirenler bakalım nerede olacaklar??Bu akşam futbol programlarını zevkle izleyeceğim..Nasıl yorum yapacaklar merak ediyorum..
__________________ '' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! '' | ||
| | |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | insallah sampiyon olan takimin futbolcularinida karsilarsin hocam
__________________ | ||
| | |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Mustafa Denizli , Febe Maçından Sonra Herkesi Mahçup Etti. Mükemmel bi maçtı. Sampiyon Takımın da Oyuncularını görmek istiyoruz ![]()
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
| | |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | denzili'nin tavrını seviyorum ya, bir sözü bile oturduğum yerden ona güven ve saygı beslememi sağlıyor, oyunculara ne kalmış...bir teknik adamın değerlendirilmesinde önemli olan oyuncuları etkileyebilmesidir, onlara güven aşılayabilmesidir, onların ruhlarına işlemesidir, sende bunların tamamı mevcut, şampiyonluğu artık bırakmayacağımızı düşünüyorum ve beşiktaş'ın ilerleyen yıllarda başka bir teknik adam araması için mantıklı tek bir neden bile bulamıyorum ama bu kadar skor yazarlarının olduğu bir futbol ortamında senin de bugün destekleyenler tarafından hakaretler alacağın günler gelecek ne yazık ki, 4 yıl üst üste şampiyon olsak da o gün yine gelecek, sadece aksini ummaktan başka bir şey diyemiyorum... | ||
| | |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hoca yine güzel konusmus | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |