segen katıldığı tv programında da böyle açıklamalar yapıyor denk geldiğim oldu ama bu eleştirelerin dozunu ayarlayamıyor sanıyorum sergen de beşiktaşın başarısını istiyodur kurs bittiğinde denizlinin yardımcısı olmıyacakmı söylediklerinde de gerçek payı var aslında daha tarafsız baktığımızda olaya çokta haksız olmadığını göreceğiz derbilerde 10 kişi kalıyoz puan kaybediyoruz bu yüzden kadıköy panteri olayını unutmayalım 10 kişi idik ve galip gelmesini bildik hakemler golümüzümü saymadı başka atsın futbolcular penaltımı verilmedi başka pozisyonu değerlendirsinler kazanmak için mücadele etsinler her şeylerini koysunlar ortaya giydikleri formanın hakkını versinler hakemleride sahada yensinler beşiktaşımı bu duruma düşürmeye ne futbolcuların ne yönetimin nede hakemlerin hakkı var ama asıl iş sahada oynayan futbolcularda bitiyor güzel oynamak puan getirmiyor varsın kötü oynasın takım ama 3 puan bizim hanemize yazılsın sergende belki takıma hırs olsun die düşündüklerini acımasız dile getirmiş olabilir ama haksızda değil bence kendimizi kandırmayalım BEŞİKTAŞ bizim yaşam biçimimiz her şeyimiz laf gelsin istemiyoruz hepimiz haklıyız sergenin konuşöaları benide kızdırıyor çoğu zaman beşiktaş hakkında atıp tutmaya başlayınca kanalda deiştiriyorum ama hiçmi gerçek payı yok diede düşünmeye başladım artık bu eleştirilerde bu takımın başarısı için ter dökmüş bir insan sonuçta
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. |