![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
CaSPeR ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() ![]() | Kanımca yalnış bir yere gitti, sonuçta karşımızda sevmediğimiz bir takım ve sevdiğimiz bir hoca ! ikisi arasında bir iklem yaşıyorum. Sayın Ertuğrul Sağlam başarılı olur temennisinde bulunsam haliyle Bursaspor adınada başarı söz konusu olacak !... Hayırlısı ne ise o olsun ![]()
__________________ Korkaklıkta zillet ve utanç ileri atılmakta izzet ve şeref vardır, İnsan korkaklık etse bile kaderinden kaçamaz. S.A.S. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
narqiLe prensesi ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kimse nie qiddin diemez yarqıLıycak konuma sahip deqiLiz..sen adamı ßos yere qönderirsen oda qidip isdediqi kuLpLe anLasır.. umarım ertuqruL saqlam cok ßasarıLı oLur..ßursa deiL !
__________________ |YasinEzgiToygar..| *24.1o.2oo9 | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
beşiktaşlı fego ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 30
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ztn zorluodu dediğin gbi olursa daha çok zorlar hatta kayseriyi bile geçer
__________________ BeşiktAŞK | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
jet Lee'm... ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | Yurtdışına gitmek varken, sürekli yurtdışından teklifler var derken..Asla kalpten isteyemem başarılı olmasını ama yolu açık olsun. Ağırlığını kaldırabileceği büyüklükte bir takım.
__________________ . .. ... ..... Aslolan Hayattır. Hayatta BEŞİKTAŞ. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
B3ŞİKT@ŞK ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hayırlı olsun hocam orda ınsallah tekrar gosterırsın kendını
__________________ T3QİN | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | E. Sağlam için hayırlı olması dileğiyle. Bursa da Türkiye de Beşiktaş kökenli hangi antrenör varsa çalışmaya devam ediyor. Beşiktaşlı her teknik direktöre kin duyarak yaklaşıyorlar. Bursa yönetimi de inatla Beşiktaşlı antrenör alıyor. Şaka gibi. E. Sağlamdan sonra sıra Ziya Doğan da sıra sanırım. Rıza çalımbay, Rasim Kara, Mehmet Özdilek, Feyyaz Uçar da E. Sağlam'dan sonraki adaylar olsa gerek. E. Sağlam için hatalı bir hareket. Sağlıklı düşünmediğinin göstergesi. Güvenç Kurtar, Sercan'ı oynatmadı diye istifaya davet edilmişti. Huzurlu bir takıma gitmesi onun için daha doğru olurdu. Umarım kendisine yazık etmez. E. Sağlam'ın teknik direktörlüğüne inanmayan birisi olarak Bursa da hedefler çok büyük olmadığı için iyi işler yapacaktır. Yolu açık olsun. Ertuğrul Sağlam'ın da dediği gibi Hayat devam ediyor. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 60
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | kardeşim ne alakası var, husumet dediğin barışla bursa maçından sonra noktalandı o kadar, beşiktaş ile bursayı aynı kefeye koymayın lütfen, ayrıca bursanın beşiktaşa husumeti olsa ne yazar
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Bursaspor için büyük bir isim Ertuğrul Hoca..Ancak ben Avrupada bir kulüp çalıştırır diye düşünüyordum..Neyse hayırlısı olsun..Ancak Bursa takımını çok çok ileriye taşicağını sanmıyorum..Kalite farkı olucaktır..Kayserideki ortamı, başarıyı bulamaz bence.. Hocalığına inandığım biri Ertuğrul..En azından Süper Lig için yeterli hatta iyi bir taktik bilgisi, teknik anlayışı var..Umarım Bursa'da iyice geliştirir kendini.. "Hayat devam ediyor" dedi..Son maçını aldı gitti adam..Hala o söz vurgulanıyor.. ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |