![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Bu maçta kötü diyebileceğimiz kaç oyuncu varki zaten...Ben Sivok, Ekrem, Toraman'ı fazla beğenmedim, diğerlerinde ise bi sorun yoktu, hepsi görevlerini yaptılar sonuna kadar...Cisse'de bunlardan birisiydi, gerçekten iyi oynadı, ilk zamanlarda da Cisse böyle oynuyordu zaten, o zamanlar hep beğendiğimi söylemiştim, ama daha sonra Fransa'dan talipleri oldu ve aklı orda kaldı, bu da oynadığı futboldan anlaşılıyordu bence, eskisi gibi savaşmıyordu, ama son 2-3 maçtır eski Cisse'yi görür gibi oluyoruz, savaşıyor o da, mücadele ediyor sonuna kadar, top almak için kayıyor falan...Böyle olsun canımızı istesin zaten, yeterki her maçta buna yakın top oynasın, o zaman kim niye bir şey desinki adama... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2009 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Alıntı:
Cisse Türkiyedeki Roberto Carlos ile beraber en kariyerli futbolcudur.Şampiyonlar ligi finali oynamış en kaliteli takımlarda orta saha da görev almış bir isimdir. Özellikle bugün Bobo ya ikinci yarıda verdiği pas a dikkat edin erns bu pası verecek bir oyuncu değil daha savaşçı ama tekniği cisse kadar iyi değil.. Cisse türkiyenin en çok top çalan oyuncusudur ben demiyorum istatistikler bunu diyor.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hepsi Süperdi , Helal Olsun O Kupa Sizlere..
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Evet aslında ernst-cisse orta sahayı müthiş parselliyorlar. Rakip göbekten asla gelemiyor. Topu oyuna iyi sokuyolar. Müdahalelerin zamanlaması çok iyi. Cisse futbol hayatındaki ilk şampiyonluğu görecektir arkadaşlar. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | Cisse tello bobo holosko gökhan hakan yusuf bugün herkes mükemmeldi.Bu futbolu oynayıp ligdede yenilseler herhalde birşey diyemezdik ama en büyük sıkıntımız ligdeki maçta bugünkü ruh yoktu.Hepsine teşekkürler kupa için | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | cisse ernstle oynadığı her maç muhteşem oynuyor...
__________________ ®udy all ®ights ®eserved... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |