![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Şu semihte beyin namına en ufak bir şey yok. Allah akıl fikir versin. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
çarşı ulann ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | süperrrr olmuş emeğine sağlık ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yav çocuklar..Dün Semih tel. uma çağrı yaptı döndüm aradım..bana ; -Yav İrfan abi..sizin şu "Beşiktaşforum.forum" da bana çok kötü sallıyolar..mahallede sokağa çıkamıyom..sen bi rica et de artık sallamasınlar bana ..dedi..ben de -Semihciim,evladım..bu işler ööle parmak yalamaya benzemez güzelciim dedim..Beşiktaş'la şaka olmaz..sonra o yaladığın parmak başka yerlere kaçıverir dedim.. o da bana..; -Haklısın abim..bi aracı olda daha fazla yüklenmesinler bana forumda..deyince -Tamam,söz veremem ama sende hafta sonu bi Kazan'a uğra da çocuklardan özür dile ,kesecekleri cezaya da razı ol dedim..o da -Eyvallah abi..tövbe billah bi daha yapmam..anladım ki bu alemde 2 büyük var biri 70 lik rakı diğeri de Beşiktaş dedi.. Acıdım keretaya...öyle deyince,ne yapsın takımı en son kupa aldığında o babasının damarlarında dolaşıyordu.. yaa..bu da böyle bi anımdı işte paylaşiim dedim..hehehe...
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
DiYaRıN KaRTaLı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | hoşş | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |