![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ ![]() Konu Karetta2002 tarafından (04-01-2009 Saat 12:58 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
Konu Scarface92 tarafından (04-01-2009 Saat 13:22 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | |||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
irfan abı haklısın tabı kapalıda cok buyuk rant var bedava bılet alan cok ama soyle de bısey var orası besıktas trıbunun kalbı orda yapılanlar butun stadı etkılıyor. senın verdıgın ornek cok guzel bır ornek ama anlayana bız neremızı sallarsak sallayalım bu adamlar bagarılmadan gıtmeyecek zaten adam olsalardı bu durumlara dusmeden ıstıfa ederlerdı | |||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | |||
Sewiyorum Deli Gibi ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
bravo tüm yorumlarına imzamı atıyorum ![]()
__________________ Anti-Demirören | |||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | |||
B3ŞİKT@ŞK ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
rant kavgası var ama bunu yapan eskıler degıl yenı gelen jenerasyon abııııı .bedava bılete gelınce yonetım bu ıse karsıtıgını sanmıyorum ama sponsorlara verılen tum bıletler bıze karaborsa olarak gerı gelıyor adamında varsa onları alıp arkadaslarına verebılıyorusn. serdar bılgılıye gelınce serdar bılgılıye bjk taraftarı kufur etmedı hele carsı hıc etmedııı serdar bılgılı kendısı acıklma yaptııı benı bjk taraftarı degıl en yakın arkadslarım bna kufur etttııııı. bır beyan da verdııı .. kapalı besıktasın yuregıdır nasıl etı tırnaktan ayıramıyorsan carsıyıda kapalıdan ayıramasınn .carsı besıktasa sembol olmus kapalıda bızım evımızdır hersyı maddıyata dokmeyelım bırazda manevı degerlerımızı koruyalımm protestoya gelınce herkes elınde gelenı yapmalı .sonucata besıktas hepımızındır fıkrı olan varsa gelıp soler yoksada yapılan fıkırede saygı duyar ve geregını yapar (ırfan abı ksuura bakma bıraz fıkır ayrılıgı olabılır sıze saygımız sonsuzdur bazı dusuncelerınıze katılmadıgım ıcın ozur dılerımmm
__________________ T3QİN | |||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |