![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2009
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Kimse bir oyuncusunun sakatlanmasını veya cezalı duruma düşmesini istemez. Tello yusuf cisse ibo da kart sınırındaydı. Yusuf kart görseydi delgado da sakat o zaman kim oynayacaktı. Ayrıca Zapo da lüzumsuz bir kart görmedi çok akıllıca ve mecburi bir kart gördü. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #24 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | zapo tam profesyonel bir futbolcu ilk geldiginde direk bankoydu cokda iyi oynadi sonra yedege cekildi hic problem yaratmadi..gol atinca nasil seviniyor bunlar önemli noktalar ve hazir ol zapoda denince hazir duruma geliyor böyle oyuncular kalmasi gerekiyor bizde..
__________________ Basta bir büyük yoksa kardeslerin arasinda kavga vardir Kavga Varsa Kan Vardir Kan Varsa Ölüm Vardir Ölüm Varsa Silah Vardir Silah Varsa Para Vardir Para Varsa Güc Vardir Gücün Oldugu Yerde....Savas Vardir | ||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | herkes zapo yu beğenmiş son yaptığı akkılıca kart dışında inanılmaz tedirgindim ben zapoyu nedense beğenmedim ne yalan söyliyim bütün yan toplar adamlardaydı ön müdahalelerde gecikmeler olduu cepheden gelen kafa toplarında fena değildi bilmiyorum çok kritik fauller yaptı verilmeyen faullerde var bunun yanında ben beğenmedim zanda tedirgin oynadı ama o daha iyi idare etti diye düşünüyorum bilmiyorum
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | zapo adami durdurmasi lazimdi ve durdurdu yerinde bir sari kart gördü olsun zarari olmaz takima nasil olsa sivok var gs macinda
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sorun yok sivok var | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |