![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | |||
xXx__I_løvε_Чøu_ƒøЯ_ƒЯεε__xXx ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
en guzel örnek nouma örf ve adetlere uymuomus | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | |||
fanatik kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Yabancı kontenjanını bu tip vasat futbolcularla doldurmamak lazım. Ben cissenin bugune kadar etliye sütlüye bulaştığını hiç görmedim. ön libero yada defansif orta saha adı her ne ise, bu mevkide oynayacak adamın sadece futbolu bilmesi yada iyi bir kariyeri olması beni hiç ilgilendirmiyor, bu mevkide oynayan adamın rakibi dağıtan özelliklere sahip olması, takımın en çok boğuşan ve hırsla mücadele eden adamı olmasına bakıyorum ben hem rakibi bozup ilk toplara basacak, hem dönen topları toparlayacak hemde oyun kurmada ve ataklara çıkışlarda bindirmeler yapacak. Şimdi bana tüm bunları yapsa zaten Gerrard olurdu demeyin çünkü ülkemizde ve tüm liglerde bunları bi şekilde Cisseden cok daha iyi yapan birçok oyuncu var, yabancı kontenjanı çok daha iyi ve yürekli adamlarla doldurulmalı, Cisse gibi ruhsuz bir oyuncu ile değil. Bir abim istatistik vermiş yukarda, bende abime diyorumki, o mevkide oynayan bir oyuncunun en çok top kapan isim olmasından daha normal birşey yok, pozisyonu icabı tabiki en fazla top çalmayı o yapacak yada isabetli pas oranı yuksek olmasıda önemli değil sağa sola pas veren maldonadonunda pas yüzdesi oldukça fazla. Cisse tabiki bu takımdan gönderilmesi gereken ilk adam değil ama kesinlikle bize çok daha etkili, çok daha rakibi ısıran ve dinamo misali yerinde hiç durmayan bir adam lazım o mevkiye.
__________________ SAPINA KADAR BEŞİKTAŞLIYIZ.... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
ATATÜRKÜN İZİNDEYİZ ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | cisse şu anda bizim takımdaki en kariyerli oyuncu oynatamıyorlarsa onun ne suçu var
__________________ ![]() medeniyetin emir ve talep ettiğini yapmak insan olmak için yeterlidir... GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK “Türk milletinin anladığı her kelime Türkçedir” hayat her zaman bir şey olmaktır ,asla mevcut almak değildir. “ GÖKLERDE BİZİ BEKLEYEN YERİMİZİ ALMAK ZORUNDAYIZ. YOKSA O YERİ BAŞKALARI İSTİLA EDER VE İŞTE O ZAMAN BU ÜLKE VE MİLLET ELDEN GİDER. HALBUKİ BİZ TÜRKLER, BÜTÜN TARİHİMİZ BOYUNCA HÜRRİYET VE İSTİKLALE ÖRNEK OLMUŞ BİR MİLLETİZ. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
narqiLe prensesi ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ßen cisse'yi fazLa beqenmiorm..eer yerine adam qßi ßirisi aLıncaksa qönderiLmesinde yarar war..qönderiLcek iLk adam oLmayaßiLir ama kaLıcak iLk adamda deiL..
__________________ |YasinEzgiToygar..| *24.1o.2oo9 | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |