![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | azcık susta oynama da yedekte otur oyuna girincede hata yapma yeter bşka bşy istemiyorum artık ama nedense g.zan derbi maçlarda hep görev aldı bu da beni üzüyor açıkçası tuna oynasaydı daha iyidi diyorum en azndan genç deriz oynamıodu ondan deriz
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
herkes sever biz taparız ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() | bu takım böyle başarısızsa sadece bir kişiye bilet kesilmez tabiki futbolcular bence böyle düşünmemeli saçmalık kazandığımız zaman tek kişiyi neden olarak göstermediğimiz gibi başarısızlığın nedenide tek kiiye yıkılamaz
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | rezil herif konusma
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Gökhan'ı Gaziantepte kiralık iken seyrettiğm bir maçını hatırlıyorum o maçta müthiş oynamıştı..ki hocası da bir roportajında o durduğu yerden 80-90 cm yükselebilen nadir stoperlerden biridir demişti..yani geriden gelip tek ayakla sıçradığında 2.70-2.80 de kafa vurabiliyor ,bu avrupalı meslektaşlarını bile kıskandıran bir temel özellik.. Ancaaak... Gökhan,anotomisindeki beyas kas / kırmızı kas oranının dengesizliği yüzünden çok çabuk sakatlanabilen bir yapıya sahip,buna birde müdahelelerdeki "gözükaralığı" nı eklersek ,çok sık sakatlanma durumunda ki bunları yaşıyor sık sık.. Gökhan yukarıdaki sebeplerden ötürü uzun süreli oynamama durumları yaşadı ve "maç kabiliyeti" ni yitirdi..Buna takımındaki genel "defans zaafiyeti" ni de eklersek çok kritik hatalara imza attı..peki ne yapmalı..Onu fizik olarak çok iyi hazırladıktan sonra 5-6 maçlık bir seride sürekli oynatırsanız, (eğer sakatlanmazsa)maç kabiliyetini tekrar kazandığında oldukça verimli olabilir.. Ancak ,Gökhan stilindeki oyuncu ve oyuncuların, M.Denizli'nin arkada boşluklar bırakan ,hücum ağırlıklı taktik anlayışında ne kadar verimli olacağı da başka bir tartışma konusudur bence..Bu anlayışta Bülent Korkmaz,Erman Güraçar veya Toraman gibi 2. müdaheleyi yapabilen oyuncular daha başarılı olur gibi geliyor bana..
__________________ ![]() Konu Karetta2002 tarafından (06-01-2009 Saat 13:36 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | g.zan bir de şöyle bir deyim var : "koyunun olmadığı yerde keçiye abdurrahman çelebi demek", sana da bu şekilde bi muamele yapıldı işte yoklukta elimiz mahkum sürekli oynatılmana rağmen her kritik maçta hatan var bir türlü dikiş tutturamadın ... yokki şöyle 2 tane sağlam stoperimiz de kurtulalım senden
__________________ ![]() Konu vrossi_kartalizma tarafından (06-01-2009 Saat 13:36 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | ya her ne olursa olsun beşiktaşta bu kadar hata yapabilen nası beceriyo bilmiorum ama yapabilen bi oyuncunun beşiktaşta işi olmaması bi çok oyuncu sakatlanıyor iyileşiyor ama hiç böyle kritik hatarı üst üste yapabileni bilmiorum o yüzden bu sene sonunda gitmesi taraftarıyım kesinlikle
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | g.zan ilk geldigi sezon harıc Beşiktaşa hiç katkısı olmadı gitsin ya istemiyoruz versinler tazminatını gitsin
__________________ Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene ! Karakteriniz, Şöhretinizden Önemlidir. Karakteriniz, Siz Ne İseniz Odur... Oysa Şöhretiniz, Başkaları Sizi Ne Sanıyorsa Odur. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
Eye For An Eye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 41 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | düzgün maç yaptında kötü dedik sanki... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |