![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #31 | ||
Bağdat Kartalı ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | adam gibi adam ertuğrul sağlam???? bu söz bitmiştir benim gözümde bursadaki maçta doksan dakika anana bacına etmedikleri küfür yapmadıkları fantezi kalmasın sonra sen git bu adamlara büyük taraftar de nasıl adamlık bu...olay bundan ibaret yoksa bursaya gitmesinde benim için sakınca yok bursa rakibimiz olamaz | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #32 | ||
Guest
| adama teklif gelmiş kabul etmiş bukadar basit.profesyonellik işte..tümer gibi beşiktaştan başkasında oynamam gibi bi roportajımı varda böyle söylüyorsunuz anlamıyrm...metalist maçını bahane ettiler kapıdışarı ettiler sağlamı,adam bunun üstüne hala beşiktaşın peşindemi olacaktı.ayrıca sanmıyorum ama gıcıklık olsun diye bursayı seçtiysede helal olsun valla... | ||
![]() |
![]() | #33 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | sen beklemezdik be ertuğrul hocam o atkıyı senin boynunda gördüğümz an bizim için bitmiş oldupun andır.sen değilmiydin türkiye de türk antrenörlere değer verilmiyor diyen sen değilmiydin yurtdışında çalışıcam diyen .Bu sana yakışmadı be hocam!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #34 | ||
Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 44 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | beste bile yapmışlar hemen ertugrul hocama..
__________________ Yapabiliyorsan bir yol yap.. Yapamıyorsan bir yol göster.. Onu da yapamıyorsan Yolumdan ÇEKİL... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |