![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
Tarihi açmaya gerek yok ama Mateja Kezman ve Sasa Ilıç biliyorsunuzki aşırı Sırp Milliyetçisi "ÇETNİK" işareti yapan küstah futbolculardı bu iki topçudan biri bizde oynasaydı FB+GS medyası tarafından kıyamet kopardı ama kendilerinde olunca bir anda herşey hasır altı.Şunu unutmayalımki Sırplardan gelecek hayır gelmez olsun onlar önce bizim vicdanımızda unutmadığımız 1992 "ÇETNİK" KATLİAMI SREBZENİCA NIN HESABINI VERSİNLER ONDAN SONRA SIKIYORSA BİZE GELSİNLER.SPORLA,FUTBOLLA YAZDIKLARIM BAĞDAŞMIYOR GİBİ GÖZÜKSEDE BU TOPLUMUN HASSAS KONULARINA DİKKAT ETMEK GEREKİR BENCE.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2009 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Alıntı:
bunun aksini soyleyen varsa ben ona tonlarca belge veririm ve kendi de ogrenmis olur .... turk millete yakismayan bir olay olur bu CETNIK futbolcuyu turkiyeye gelirse
__________________ Kosovali caki cilgin besiktasli | |||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
last emperior ![]() Üyelik tarihi: May 2009 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | bu adamı alcagına wer braz daha dzekoyu al ya | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Sende laf olsun torbada olsun diye konusuyorsun herhalde ![]() Pantelic cok iyi bir golcu. Hava hakimiyeti super, cok hirsli ve mucadeleci, sutlarida iyi teknigide iyi sayilir, ustelik bonserviside elinde. Pantelici istemeyenler Eto veya Drogba mi gelecek zannediyorlar????? Gercekci olun biraz! 2 mac bakmayla futbollu anliyorum zannediyorlar..
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | |||
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Magath onu da alıp Schalke'ye gidecekmiş... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
saLLa ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() | sözleşmesi devam ediyosa babasının malı gibi nereye gidio onuda alıp ![]()
__________________ AяdaAydemir..* Siyahı yaşıyor, beyazı arıyoruz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | işte maalesef bu war ama yönetim büyük düşünmeli mesela bonservisi 6 civarı olan marko marin war 89 dogumlu | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |