![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | kadronu tuttum.ama hoca son maçlarda ekremi sonradan sokuyo.inşllah sağbekte 11 oynatır.sağbekte toraman oynarsa ardaya çok faul yapar atılma tehlikesi var.ekrem oynarsa arda ekrmi 1 kez bile geçemez.
__________________ YÖNETİM İSTİFA... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | rüştü ekrem ---ibrahim toraman---sivok---ibrahim üzülmez cisse---ernst yusuf holosko-------------------------------tello bobo yedekler hakan arıkan serdar özkan nobre gökhan zan ugur inceman serdar kurtuluş aydın karabulut | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | |||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Son haftalarda goller atan ve moral bulan bir golcüyü kesmek zordur, normalde Nobre'nin oynamasını isterdim ama Denizli Bobo'yu kesmez, kazanan kadroyu bozmaz gibime geliyor... Rüştü-Toraman-G.Zan-Sivok-Üzülmez - Cisse-Ernst-Tello - Yusuf-Holo-Bobo...Oyunun gidişatına göre Nobre-Sedar-Ekrem'de sonradan girebilir oyuna... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | |||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
normalde kazanan kadro bozulmazda bu macta nobre kesinlikle olmali mumkunse ilk 11 baslamali tam nobrenin maci bu mac acemi gs defansinin ustune pres baski kurdugu zaman kesinlikle hata yapacaklardir
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | |||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | 11 kişi çıkalım ve 11 kişi maçı bitirelim alırız .Ama adet yerini bulsun bende tahminde bulunayim. ![]() ---------------Rüştü--------------------- Ekrem----Sivok----İ.Toraman----İ.üzülmez --------Fabian Ernst--------Cisse--------- Yusuf--------------------------Tello------ ----------Holosko-----Bobo--------------- Yedekler: Nobre U.İnceman E.Zengin G.Zan Delgado S.Özkan S.Kurtulus M.Denizli 'nin ilk 11 de bir sürpriz yapacağını sanmıyorum.Oyunun ilerleyen dakikalarında gidişat kötü ise eğer oyuna Nobre yi alıp 3 lü forvete dönebilir.Eğer önde isek orta sahaya U.İnceman takviyesi ile tek forvete dönülüp , orta saha üstünlüğünü elinde tutmaya çalışır.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Teknik taktik değilde kesinlikle Gsnin kadrosuna göre bir kadro ile cıkmalıyız Baros hızlı oyuncu olduğu için bizim stoperlerimizde hızlı olanları tercih etmeliyiz ayrıca arda ve kewell için adam markajı uygulaması yapılabilir böylece gsnin etkili ayaklarını durdurup bizim etkili ayaklarımızla gs kalesini abluka altına alabiliriz | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | kadronun değişeceğini sanmam -----------------------------rüştü-------------------------------- -----------------toroman--------------sivok---------------------- ekrem d.--------------------------------------------ibrahim ü.----- ----------------------ernst------cisse----------------------------- holosko-------------------yusuf------------------------tello-------- ---------------------------bobo----------------------------------- tello ile yusuf değişerek oynar. ama yusuf pek adam kovalamadığı için deli geride çok yanlız kalır.
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ----------- Rüştü ------------ Ekrem Dağ------------Sivok--------------Toraman--------Üzülmez Ernst--------Cisse Holosko-----------Yusuf--------------Tello BOBO İdeal 11 Olarak Düşünüyorum..
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |