![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2009
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Şampiyon olursak. 50 milyon tl den fazla gelir elde edicez. Astronomik bir rakam vermedikleri sürece Bobo'yu satmak akıllıca olmaz. | ||
| | |
| | #3 | ||
| ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Gereksiz bir haber.Lig bitene kadar Transfer haberlerinin foruma verilmemesinden yanayım. Kendi açımdan boykot ediyorum(Resmi açıklamalar hariç) Şampiyonluğa giderken böyle gereksiz bir habere ihtiyaç duyduğumuzu sanmıyorum Lig bittikten sonra Kadlec mi alıyoruz Haggui mi alıyoruz Odobo mu alıyoruz o zaman konuşuruz | ||
| | |
| | #5 | ||
| TEK AŞK BEŞİKTAŞK ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Beşiktaş'ın Brezilyalı yıldızı Bobo'yu transfer listesine alan Olympiakos'un, sambacı için 2 milyon euro önerdiği ortaya çıktı. Beşiktaş yönetiminin ise bu teklife cevap verme gereği bile duymadığı öğrenildi. Başkan Demirören, golcü yıldız için "Bobo'yu isteyen 10 milyon euro'yu gözden çıkarmalı" demişti. | ||
| | |
| | #8 | ||
| Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 2 mi ?? zuhaua..Ya bir gidin ya.. ![]() | ||
| | |
| | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ben şimdi 2,5 milyon veriyim bana versin yönetim. hemde cash.![]()
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. Konu northwest_eagle tarafından (20-05-2009 Saat 08:50 ) değiştirilmiştir.. | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |