Alıntı:
D.AMOKACHİ´isimli üyeden Alıntı
Arkadaşlar henüz aydının verildiğine dair resmi bir açıklama yok sanırım. Yusuf kötü transfer değil, Delgadonun sakatlığı ve formsuzluğu da düşünülürse hatta bence iyi bir transfer ama bu eğer orta sahaya bir defansif oyuncu alınmasını engelleyecekse ozaman karşıyım. şimdi birde Geremi lazım hem sağda hem defansın önünde oynaması için.
Burada asıl sorun Aydın konusudur. Umarım bonservisi ile verildiği yalandır, gerçi ben kiralanmasına bile karşıyım ama bu durumda umalımki en kotusu ile kiralanmış olsun.
Bu olay gerçek ise, bunun hesabını veremez bu yönetim ve hiçbir açıklaması da olamaz. Hocanında parmağı yoktur umarım bu durumda. |
Aydın hariç görüşlerine katılıyorum dostum..Aydın a gelince ;onun bu kafa yapısı ile ne Beşiktaşta ne de başka bir büyük takımda oynaması imkansız..Ayrıca Aydın vasat tekniği ve sadece sürati ile bu takımda ne İbo yu,ne Ekrem i, ne de Tello yu kesemezdi ..Önümüzdeki yıl ise zaten öyle veya böyle bir sol kanat alınacak..4 yıldır Beşiktaş ta ve hala çıkış yapamadı..Çıkış yapacak adam ,Serdar gibi,Arda gibi çıkar oynar..Aydın adam gibi oynasa ve takıma yerleşse kimse onu gönderemez..hele dDenizli hiç göndermez..Ekrem in çabasına bak bi de Aydın a..adam idmanda sakatlandı..Allah yolunu açık etsin..