![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
| | |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Süper bir açıklama.Hem aydın kiralık gibi birşey.Aydın iyi bir performans gösterirse 500 bn dolara tekrar geri alaileceğiz aydını.İstediğim an 500 bin dolar werince aydın bizde... | ||
| | |
| | #3 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | yapma gözünü seviyim ya delgado bi kere hızlı adam, üstelik frikik de atıyor hem tekniğini karşılaştırmam bile yusufla ... hem siz o kiralık gibi bir şey olayına fazla kanmayın bi yolunu bulup yine kazıklarlar
__________________ ![]() Konu vrossi_kartalizma tarafından (09-01-2009 Saat 16:05 ) değiştirilmiştir.. | ||
| | |
| | #4 | ||
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Abi bana Delgado deme Allahaşkına, onunda ne olduğu ortada...Frikik atıyormuş, kaç golü var frikikten yaf, onu geçtim kornerleri bile kullanamıyor Delgado dediğin adam, Tello aldı sazı eline Allahtan da kurtulduk!..Yusuf'la Delgado'yu bir tutmuyorum ama o kadarda abartmayın Delgado'yu, Yusuf onun olmadığı maçlarda onun Delgado'nun verdiği katkıyı verecektir...Delgado'nun ne kadar katkı verdiği de tartışılır tabii... | ||
| | |
| | #5 | |||
| B3ŞİKT@ŞK ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
abııcm delgado bne suan turkıyeının enıyı 10 numarsı cok hılzı dusunen bır oyuncu .ama katkı konusunda haklısın ama mutlaka o katkıyıda guvenı geldıgınde saglayacaktır. orenıgın zurıh macıındakı delgado
__________________ T3QİN | |||
| | |
| | #6 | ||
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Sorun da o zaten yaf, Zürich maçındaki Delgado'yu kim istemez, ama yokki, adam bir oynuyorsa 10 oynamıyor, napim ben böyle 10 numarayı!..Diyorsun en iyi 10 numara bizde, yapma gözünü sevim, Lincoln'ün şovunu izlemiyor musun sen, adam samba yapıyor yaf, en iyisi o şu anda tartışmasız...Sakat olan, formsuz denilen Alex'in bile daha çok katkısı vardır Delgado'dan...Kendine güveni ne zaman gelecek şu adamın merak ediyorum, 2 senedir bekliyorum, sabır sabır sabır, çatladı valla bendeki... | ||
| | |
| | #7 | |||
| B3ŞİKT@ŞK ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
sabır konusunda sana hak verıyorum abıııı ama gercekten delgado lıncon daha bır oyuncu ve daha teknık lınconu hakemler masallah koruyorlar adam kendını yere atıyor faulll ben lıncon daha showunu goremedımmm kendını yere atmaktannn . delgado daha ııı olacak bnce tek sorunu guvensızlık bır kac mac gol atsın asıst yapsın kendı gelırrr onu kazanmalıyız yası daha 25
__________________ T3QİN | |||
| | |
| | #8 | |||
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
..Lincoln konusunda haklısın tabii, adam ayağını yere vurup düşse düüüttt, hemen foul, bu da Adnan Polat sayesinde tabii, koruyun koruyun dedi Linolcn'ü, şimdi elini sıcak sudan soğuk suya sokturmuyorlar adamın...Ama ben Delgado'dan umudu kestim, umarım haksız çıkarım da sizin güveniniz boşa gitmez...Ama şunu söyleyeyim, Delgado E.Sağlam'ın yüzünü kara çıkardı, Denizli'nin de öyle, birçok taraftarında tabii, sırada daha çok kişi var anlaşılan... | |||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |