![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #71 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | oyle sanirim ama adam bize dunyanin parasina mal olmus oldu keske aydin yerine gokhan zani verselerdi bursaya
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #74 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #75 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Süper bir açıklama.Hem aydın kiralık gibi birşey.Aydın iyi bir performans gösterirse 500 bn dolara tekrar geri alaileceğiz aydını.İstediğim an 500 bin dolar werince aydın bizde... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #76 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | yapma gözünü seviyim ya delgado bi kere hızlı adam, üstelik frikik de atıyor hem tekniğini karşılaştırmam bile yusufla ... hem siz o kiralık gibi bir şey olayına fazla kanmayın bi yolunu bulup yine kazıklarlar
__________________ ![]() Konu vrossi_kartalizma tarafından (09-01-2009 Saat 16:05 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #79 | ||
noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | aydını mı verdiler yaaa allahım bu yönetim bena sıyırttırıcak yakında... bi gün beni tımarhaneye kapatırlarsa bu beşiktaş yönetimi yüüzünden olur heralde. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |