valla ben hic kimseye suc bulmuyorum tek suclu BIIZ TARAFTARLAR hic sesimizi cikarmassak beles bilet icin hep susarsak türkiyede iki büyük yaratmak operasyonu basariyla devam edecektir...taraftar istesin nasil bilgili ve Seba gönderildiyse demirören ibneside gönderilir...ama birisi bana söylesin kac macta yönetim istifa diye bagrdik yada kac kez toplanip kulüp binasi önünde protesto ettik biz sustugumuz sürece istediklerini yapiyorlar...her akli olan insan bunun ve bundan öncekilerin resmen besiktasimizi bitirmek icin yapilan oyunlar oldugunu anlar...siz ümit milli takiminin yildizini verin hemde elinizde tello haricinde sol kanat futbolcusu yokken sonra yerine 34 yasinda bir takimda 2 sezon top oynayamamis yilda 1 iyi mac oynayan birisini alin ve üstelikte bu adam eskiden ezikti...operasyon yavas yavas tamamlaniyor ..kalecimiz fenerli,orta saha fenerli , forvet fenerli,teknik direktör fenerli bir iki tane daha aldikmi birde renklerimizi sari lacivert yaptikmi tamamdir...vallaha sokaga cikamaz oldum millet kiciyla gülüyor eziklerin artiklarini aldik diye...neymis efendim aydin karabulut baska takima gidemezmis 1 milyon verip geri alabilirmisiz bu ne sacmalik bu ne aptalca bir anlayis...sen elindeki 20 yasindaki belkide türk futbolunun gelecek vaad eden oyuncularindan birini ver sonra 1 miylon ver geri al böyle aptallik olurmu yaaaa...onu mal gibi takasta kullan sonrada besiktasa geri al ve ondan verim bekle...
Allah hepsinin belalarini versin .....
insallah bundan sonraki tüm maclarin hepsini kaybederler |