![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #32 | ||
fanatik kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Yusuf çok iyi futbolcudur, yararlı olacağına inanıyorum.Hiç olmasa Delgado'yu hırslandırır.Yaşı 33 o kadar da fazla değil hani.Zaten minimum 5 maçta oynasa yeter.Sene başında Bursa-cincon maçını aklınıza getirin, tek başına madara etti gs'yi. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #33 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Bende bu görüşteyim...600 bin € vermişiz, çok da büyük bi para değil hani, tek üzüldüğüm Aydın'ın gitmesi olmuş ama o da kiralık gibi bir şeymiş, zaten Aydın bizde olsa da formanın yüzünü göremeycekti Denizli yüzünden...Yusuf'a gelince, zeki, oldukça teknik bir futbolcu, topu ondan alabilecek çok az adam vardır, ama koşmuyor, mücadele etmiyor, defansif yönü Delgado'dan bile kötü...Ama bu paraya da Yusuf alınabilirdi ancak, Özer'i bende isterdim tabii ama istedikleri bonservis bedeli ortada, ne Fb ne de Gs aldı zaten Özer'i...Yıldıray dediler, sakatlığı yüzünden istemedi çoğunluğumuz, bakıyorum başka da yok zaten o stil bir oyuncu, türk olarak yanii...Ben Muhammed Ali'nin alınmasını isterdim mesela Sivas'tan, daha yararlı olurdu bize, ama bunu akıl edemediler herhal...Dediğim gibi Yusuf transferine o kadarda kötümser bakmıyorum, arkadaşın dediği gibi 18 maçtan bize 15-20 puan kazandırabilecek bir futbolcu Yusuf, bu da kardır sonuçta...Bide Delgado'nun yedeği olarak alınmıştır zaten Yusuf, Delgado olmadığı zamanlar oynayacaktır, sanmıyorumki Delgado'dan kötü oynasın oynadığı maçlarda... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #37 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | çoğunuz herşeye muhalefetsiniz anlayamıyorum ve bunları gençliğinize veriyorum ! medyanın dümen suyuna girmişsiniz hep köstek hep köstek ! yorumlara bakıyorum da hayırlı olsun diyen yok ! arkadaşlar biz beşiktaşlı değil miyiz her şartta özelliğimiz bu değil mi ? her habere muhalefet neden ? messi'yi alsak "o kadar para verilir mi "dersiniz !!yusuf bu takımda 3-4 maç kurtarsa yeter ve ben bunu yapacağına inanıyorum.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #38 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #39 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | valla ben hic kimseye suc bulmuyorum tek suclu BIIZ TARAFTARLAR hic sesimizi cikarmassak beles bilet icin hep susarsak türkiyede iki büyük yaratmak operasyonu basariyla devam edecektir...taraftar istesin nasil bilgili ve Seba gönderildiyse demirören ibneside gönderilir...ama birisi bana söylesin kac macta yönetim istifa diye bagrdik yada kac kez toplanip kulüp binasi önünde protesto ettik biz sustugumuz sürece istediklerini yapiyorlar...her akli olan insan bunun ve bundan öncekilerin resmen besiktasimizi bitirmek icin yapilan oyunlar oldugunu anlar...siz ümit milli takiminin yildizini verin hemde elinizde tello haricinde sol kanat futbolcusu yokken sonra yerine 34 yasinda bir takimda 2 sezon top oynayamamis yilda 1 iyi mac oynayan birisini alin ve üstelikte bu adam eskiden ezikti...operasyon yavas yavas tamamlaniyor ..kalecimiz fenerli,orta saha fenerli , forvet fenerli,teknik direktör fenerli bir iki tane daha aldikmi birde renklerimizi sari lacivert yaptikmi tamamdir...vallaha sokaga cikamaz oldum millet kiciyla gülüyor eziklerin artiklarini aldik diye...neymis efendim aydin karabulut baska takima gidemezmis 1 milyon verip geri alabilirmisiz bu ne sacmalik bu ne aptalca bir anlayis...sen elindeki 20 yasindaki belkide türk futbolunun gelecek vaad eden oyuncularindan birini ver sonra 1 miylon ver geri al böyle aptallik olurmu yaaaa...onu mal gibi takasta kullan sonrada besiktasa geri al ve ondan verim bekle... Allah hepsinin belalarini versin ..... insallah bundan sonraki tüm maclarin hepsini kaybederler | ||
![]() | ![]() |
![]() | #40 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Arkadaslar bence büyütülmüş bir konu aydını istedigimiz zamn 500 bin tl ye alabilecez hem 1milyon euro diye bir rakamda yok ortada...
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |