![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Seni de biliyoruz Sergen efendi...Yusuf yanlış veya doğru...ama 35 yaşında ve Trabzonla Beşiktaş gibi iki şampiyonluk adayı tarafından paylaşılamıyor..Ya sen ?... 2002 de 30 yaşındayken GS seni çöpe atmıştı ve Beşiktaş alıp ortaya çıkardı..İstanbulspordayken FB stadında o ortaparmak gösterdiğin BJK li seyircilerin arasında bende vardım...101. yılda son maçlarda neden oynamadığını hala izah edemedin.. Bu takım hakemler tarafından kıtır kıtır doğranıyor ve sen FB li patronlarına yaranmak için gık çıkarmıyorsun..ondan sonra da benim ne günahım vardı diye utanmadan konuşuyorsun.. Ne acıdır ki senin gibi omurgasızlar hala bu ülkede baştacı ediliyor..Sen o kadar karakter yoksunusun ki..sırf seni 2000 Avrupa şampiyonasında oynatmadı diye kin duyduğun Mustafa Denizli Beşiktaşa hoca olunca yakınlarına "hesaplaşma zamanı geldi" diyecek kadar alçalabildin.. Sana bu takımda 2 defa şans verildi Sergen,Hadi Demirören hatalıydı,1996 da kovan S.Seba da mı hatalı Sen sus Sergen,sen sus..sen bu takımı idari yönden eleştirecek son adamsın ...
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |