![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
Eskişehirli_Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yusuf taş çatlasın iki sene oynar sonrası ne olacak ??? Aydını gönderen zihniyeti kınıyorum | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Mustafa hoca aptalda o yuzden.. Gunluk basariya bakiyor.. Tigana ise gelecege bakiyordu.. Tigana gibi hocanin kiymetini bilemedik yaa!!
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Seni de biliyoruz Sergen efendi...Yusuf yanlış veya doğru...ama 35 yaşında ve Trabzonla Beşiktaş gibi iki şampiyonluk adayı tarafından paylaşılamıyor..Ya sen ?... 2002 de 30 yaşındayken GS seni çöpe atmıştı ve Beşiktaş alıp ortaya çıkardı..İstanbulspordayken FB stadında o ortaparmak gösterdiğin BJK li seyircilerin arasında bende vardım...101. yılda son maçlarda neden oynamadığını hala izah edemedin.. Bu takım hakemler tarafından kıtır kıtır doğranıyor ve sen FB li patronlarına yaranmak için gık çıkarmıyorsun..ondan sonra da benim ne günahım vardı diye utanmadan konuşuyorsun.. Ne acıdır ki senin gibi omurgasızlar hala bu ülkede baştacı ediliyor..Sen o kadar karakter yoksunusun ki..sırf seni 2000 Avrupa şampiyonasında oynatmadı diye kin duyduğun Mustafa Denizli Beşiktaşa hoca olunca yakınlarına "hesaplaşma zamanı geldi" diyecek kadar alçalabildin.. Sana bu takımda 2 defa şans verildi Sergen,Hadi Demirören hatalıydı,1996 da kovan S.Seba da mı hatalı Sen sus Sergen,sen sus..sen bu takımı idari yönden eleştirecek son adamsın ...
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | He he belli geleceğe baktığı...Aldığı Burak'lar, Baki'ler, Gökhan Güleç'ler nerde şimdi...Stam'a, Trezeguet'e benzettiği adamlar bunlar, Tigana hiç demeyin Allahaşkına... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 19 ![]() |
Alıntı:
Fener gidip geleceğin yıldızını bedavaya yakın alıyor (Abdulkadir) biz ise elimizdeki yıldız adayını yolluyoruz ve eğer geri alırsak öncelik bizdeymiş madem alıcaz öyleyse kiralık gönder... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
beşiktaşlı fego ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 30
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | kim şokta deil ki fenerliler bile dalga geçio
__________________ BeşiktAŞK | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | |||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bencede. keşke sergen oynasa.O daha iidir | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |