![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | Alıntı:
Kulüp Maç (gol) 1993-1994 1994-1995 1995-1996 1996 1997-1998 1999-2000 2000- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hakkaten antepte yetişmiş | |||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | AYNEN ARKADAŞIM EĞER İYİ Bİ OYUNCUYSA GELSİN DERİM | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bekleyip göreceğiz.Ne desek,yanlış olabilir. ![]()
__________________ Göklerden daha mavi denizlerden daha derin topraktan güzel kokan ne ola Rüzgardan daha serin başaklardan daha nazlı ay ışığından ılık ne ola Ahu gibi gözleri baktıkça yürek yakan yar ola Cennet bahçesi kokan göğsünde çiçek açan yar ola | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Geliştirilecekse İyi bir transfer oLabilir.
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Hemen önyargı ile yaklaşmamalıyız.İlla çuvalla para verilip tanınmış oyuncumu almak lazım.Şimdi tv karşısında hayranlıkla izlediğimiz oyuncularda bu yollardan geçti unutmamak gerekir ...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
Adanalı Melike ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | gelecek vaat edenen oyuncudur inşallah
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Tanımıyorum etmiyorum, alınmaması için bir sebeb değil bu elbetteki, ama yaşı olmuş 24, bu alınmaması için yeterli bir sebebtir bence, hadi yaşı olur 17-18 de alırsın amatör takımlardan, 3. liglerden falan, hiç gereği yok onun için, listemizde olduğunu da düşünmüyorum, medya nerden bulduysa bunu artık, haberi yapanın akrabası mıdır nedir... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |